2777
2789
عنوان

اگه فوق لیسانس باشید با پسر دیپلم ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 132 پست
قبل از همه ی اینایی که گفتی مهم اینه بهمدیگه بخورن،مخصوصا خانوادشون،ببینه ایا رفتار عهد قاجاری دارن ...

اونارو خودش باید طبق سرایط خودش بسنجه ما از روی ظاهر میتونیم حرف بزنیم

ما نمیدونیم این دختر خانم وقتی تاکید میکنه ک ۳۱ سالشه تا ج حدی تحت فشار هست برای ازدواج تا چ حدی تمایل دارگاهی وقتا خودمون شرایطمون خوبه ولی فرضا بخاطر ی برادر نااهل یا خواهر نااهل خواستگار تمام کمال سراغمون نمیاد

گاهی وقتا همه چی خوبه شرایط مالی خوب نیس ک پسر خونه دار ماشین دار بیاد سراغمون

همه اینارو خودش میدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو نمیدم من نمیگم برو بپر بغلش سریع ازدواح کن میگم وقتی کشش اولیه رو داری برو آشنا شو و نترس

خب چرا یه جوری تعریف میکنی بیچاره حس کردم فکر میکنه خودش خیلی معمولی تر از طرفه ،پسره برد پیته

اتفاقا باید بترسه چیز شوخی برداریه مگه ازدواج باید همه چیزو سبک سنگین کنه،چون شما با همین شرایط ازدواجت موفق بود که نمیتونی به همه تعمیم بدی عزیزم

اونارو خودش باید طبق سرایط خودش بسنجه ما از روی ظاهر میتونیم حرف بزنیمما نمیدونیم این دختر خانم وقتی ...

خب منم میگم خودش سبک سنگین کنه شما اصرار داری اره خیلی خوبه باهاش ازدواج کن!!!

منم گفتم بره همه چیو اول بررسی کنه چیزی غیر این گفتم؟؟؟

خب منم میگم خودش سبک سنگین کنه شما اصرار داری اره خیلی خوبه باهاش ازدواج کن!!!منم گفتم بره همه چیو ا ...

کی گفتم🤣من میگم ظاهرشو دوس داره بقیه چیزام خودش بسنجه

این خانم اومد گفت آیا از نظر ظاهری خوبه منم تایید کردم ک قشنگه پسر گوگولی هست

فرصت بده بشناسه از دست نده

جذاب ترین خواستگار من بوده تا حالا

شاید سلیقمون فرق میکنه عزیزم

درهرحال قیافه و تیپ و هیکل به نظرم الویت آخره 

الویت اول بیشتر میره به سمت تفاوت فرهنگی و درآمد و تحصیلات،اینکه با شرایط شغلی کنار میای یا نه و همه ی اینارو خیلی خوب بررسی کن،ایشالا خوشبخت بشیی