2777
2789

خانوما مامانم میگه برو کار کن چرا نشستی تو خونه من هجده سالم ک شد گزدن درد گزفتم دردای وحشتناک که ۵ دیقه نمیتونم بشینم بعد چند وقت کمر درد شدید گرفتم دکتر خیلی رفتم اما فایده نداشت فیزیو رفتم بازم فایده نراشتالان یک ساله ک درد کمرم افتاده تو پام شبا از بی قراری دستو پام خابم نمیبره ام ار ای دادم دیسک کمر دارم دستو پای راستم خیلی درد میکنه صبا کتریو اب میکنم میذارم رو گاز فورا کمرم درد میگیره در این حد داغونه زیر باسنم ب شدت درد میگیره نمیدونم چه کتر کنم دیگ فقط از خدا مرگ میخوام فقط میخام بمیرم تا راحت بشم از این درد شدید😭😭😭😭

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دکتر عفونی نرفتی؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر عفونی نرفتی؟!

نه ام ار ای و نوار عصب رفتم میگه  دیسکه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ی دکتری رو معرفی کنم میتونی بری پیشش

اصفهانم من

مگه نگفتن دیسک داری، چرا نرفتی پیش یه دکتر خوب عمل کنی

۲۵ سالمه چه جوری برم عمل کنم اخه

۲۵ سالمه چه جوری برم عمل کنم اخه

خب مگه چیه

دوست منم ۲۸ سالش بود عمل کرد

بعدشم نباید چیز سنگین بلند کنی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️