2777
2789

دوستان با ی اقایی در ارتباطم از خرداد

همون اول حدود ۱ ماه جوابشو خیلی دیر میدادم ، چون از این مدل روابط امروزی خوشم نمیاد با اینکه دختر قرتی هستم

بهش گفتم به شرطی اشنا میشم باهات که خانواده در جریان قرار بگیره ، اونم گفت اوکی

و تا حالا حتی دست هم به هم ندادیم

اما چند بار گفته من گردن گیرم خرابه و … اما پسر بشدت کاری و درسخون و سالمی هست و خونه و ماشینم داره

ردش کنم بره پی کارش؟ چون حس میکنم تو دوستی ارزش ادم حفظ نمیشه

اره بابا بهم بزن چیه آخه روبه روز وابسته بشی که چی 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رفتار خودت داره 

من سه ساله دوستم باهاش به نظرم که ارزشم براش بیشترم شده از قبل 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بگو من ن حوصله و ن تایم این مدل رابطه هارو دارم و اینکه خانوادم ‌اگ متوجه بشن بدون اطلاعشون دارم با کسی آشتا میشن قطعا دلخور میشن ازم اگ قصدتون جدیه خانوادم در جریان باشن بهتره اگ ک نه ها د بای بای😶

رابطه با پسرا به جز برای آشنایی برای ازدواج زیر نظر خانواده ها با رعایت تموم اخلاق درسته بقیش از دم مردوده 

اسی شما حیفی واقعا میگم حیف شما 

بزار بره اگه خدا بخواد واین آقا مطمئن باش تقدیر جورش میکنه

اینی که گفتی رو نمیتونم نظر بدم دورت بگردم ولی جمله توی دوستی ارزش دختر از بین میره درست ترینه خودم ...

وای دقیقا

منم حس میکنم از چشم خدا افتادم با این کار …

پس کات کنم بهتررره

چطور بگم متوجه بشی.اول راه بهش گفتی ته این رابطه باید منو بگیری.این باعث ترسش شده....یه پسر حتی اگه عاشقت باشه.اینو بشنوه...شل میکنه.....اصولا خانم هایی تو دوستی موفق به ازدواج شدن.که به طرف فهموندن بود نبودش زیاد اهمیت نداره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه