2777
2789

کلا اخلاقش اینجوریه که هر دقیقه یجور نظر میده خرفش یکی نیست بعد تو همه مسائل زیر به ریز دخالت میکنه حتی تو مسائل زناشویی دخترش 

من نزدیک یکسال ازدواج کردم عقدم یعنی   امشب رفتیم تالار قرارداد بستیم وخیلی خوشحال بودیم برگشتم خونه که برا فردا مراسم اقوام برم ارایشگاه اینو شنید وگیر داد که نرو وفلان 

برا چی باید بری ارایشگاه در خالیکه پولش شوهرم میده بعد گفت به حرف من گوش ندادی ازدواج کردی بزودی طلاق میگیری بدبخت وذلیل شدی   قیافه نداری برا چی میری آرایشگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم یه بابای مذهبی متعصب دارم ولی بعد ازدواج قبلن آرایشگاه میرفتم تو عروسی ها یا خودمون آرایشگاه میکردیم اصلا با ماشین کار نداشت چکار میکنیم تو عروسی برادر خواهرام هم بهمون یه پولی میداد میگفت بذارین روی پول کادو تون