2777
2789
عنوان

غیرانتفاعی ها چقدر شهریه مدرسه دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بردم ثبت نام كردم گفتن ٢٠ تومن ميشه بعد كه نزديك مهر شد گفتن٣٤ ت كنسل كردم بردم دولتي حيف نيست هم ...

اره والا مگه حاالا مدرسه های دولتی چشه؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تهران والا ي تاپيكي گفتم باور نكردنبراي همين ترجيح ميدم نگمگرچه از روي قرار دادها عكس دارم ولي حوصله ...

تهران ۷۵ به بالا

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

تهران والا ي تاپيكي گفتم باور نكردنبراي همين ترجيح ميدم نگمگرچه از روي قرار دادها عكس دارم ولي حوصله ...

خب بگوحاالا من باور دارم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره والا مگه حاالا مدرسه های دولتی چشه؟؟؟

ابتدایی فقط دولتی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

همیشه برام سوال بود با این هزینه زیاد چه امکاناتی دارن

هیچ امکانات خاصی نداره

در حد کامپیوتر و موسیقیو این چیزا ک خیلی هم مفید نیستن

ولی یکی از مدرسه های عالیه سهرمونه،همه دانش اموزاش خیلیی درس خونن

دوستم بچه شو یه مدرسه میبره ۱۵۰ شهریه شه،کلاس شیشم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
كلاس اول صد تومن

کدوم شهرید

هیچ امکانات خاصی ندارهدر حد کامپیوتر و موسیقیو این چیزا ک خیلی هم مفید نیستنولی یکی از مدرسه های عال ...

شغل دوستتون چیه ؟؟؟

پنجم ١٢٨بدون نهار و فرم اونا جدا پيش ١١٧ با نهار

خیلی بالاست واقعا