قضیه از این قراره یه خواننده میاد تو عروسیمون میخونه آهنگاش خیلی قشنگن(خواننده محلی شهرمونه) بعد از اون من پیجشو فالو میکنم لایکش میکنم حتی کامنت میذاشتم اونم منو فالو کرد عکسای خودمو شوهرمو لایک میکردم همه چی عادی بود اون خواننده هم آدم خیلی محترمیه و اینا....تا اینکه من پیج اصلیم میپره بعد از اون یه پیج دیگه زدم دوباره همین خواننده رو فالو و لایکش کردم دیدم اینستام مشکلی داره ههی پیج عوض میکردم اونارو دیلیت میزدم یعنی من با همه ی این پیجا فالو و لایکش داشتم حتی با همین پیجم
تا چند شب من تو اینستا بودم ساعت ۱ و نیم شب بود همسرمم خواب بود چون پیجم بازه دیدم تو دایرکت یکی پیام داد سلام رفتم باز کردم دیدم همین خواننده اس😥👀من جواب ندادم(بلاک هم نکردم گذاشتم ببینم علت پیام دادنش چی بود)بعد داد خوبی من سین زدم فقط لایک کردم یعنی جواب ندادم بعد دید سین زدم جواب ندادم دوباره نوشت خوبی من این ایموجی 😐 رو دادم بعد پیام داد اگه امکان داره جواب بده من دادم چرا میپرسین بعدش نوشت دوس دارم بدونم شما چندتا پیج داری😅ناراحت نشی میپرسم منم دادم چطور؟ بعد دوباره نوشت اگه موقعیت پیام هم نداری بگو پیام ندم خودم تنهام موقعیت دارم منظورش چی بود؟
خواست باهام لاس بزنه و مخمو بزنه یا واقعا بخاطره پیج پیام داد؟
هستین بقیشو بگم؟