2777
2789
عنوان

یعنی این کار من خیانته 😔

205 بازدید | 18 پست

قضیه از این قراره یه خواننده میاد تو عروسیمون میخونه آهنگاش خیلی قشنگن(خواننده محلی شهرمونه) بعد از اون من پیجشو فالو میکنم لایکش میکنم حتی کامنت میذاشتم اونم منو فالو کرد عکسای خودمو شوهرمو لایک میکردم همه چی عادی بود اون خواننده هم آدم خیلی محترمیه و اینا....تا اینکه من پیج اصلیم میپره بعد از اون یه پیج دیگه زدم دوباره همین خواننده رو فالو و لایکش کردم دیدم اینستام مشکلی داره ههی پیج عوض میکردم اونارو دیلیت میزدم یعنی من با همه ی این پیجا فالو و لایکش داشتم حتی با همین پیجم 

تا چند شب من تو اینستا بودم ساعت ۱ و نیم شب بود همسرمم خواب بود چون پیجم بازه دیدم تو دایرکت یکی پیام داد سلام رفتم باز کردم دیدم همین خواننده اس😥👀من جواب ندادم(بلاک هم نکردم گذاشتم ببینم علت پیام دادنش چی بود)بعد داد خوبی من سین زدم فقط لایک کردم یعنی جواب ندادم بعد دید سین زدم جواب ندادم دوباره نوشت خوبی من این ایموجی 😐 رو دادم بعد پیام داد اگه امکان داره جواب بده من دادم چرا میپرسین بعدش نوشت دوس دارم بدونم شما چندتا پیج داری😅ناراحت نشی میپرسم منم دادم چطور؟ بعد دوباره نوشت اگه موقعیت پیام هم نداری بگو پیام ندم  خودم تنهام موقعیت دارم منظورش چی بود؟

خواست باهام لاس بزنه و مخمو بزنه یا واقعا بخاطره پیج پیام داد؟ 

هستین بقیشو بگم؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه خواهر .آنقدر پیج مختلف داشتی دنبالش کردی فکر کرده خبریه

بعد من نوشتم من پیج اصلیم پریده بعد از اکسپلورم مشکل داشت ههی عوض میکردم پیج بله شما رو لایک و فالو کردم ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم که بهتون پیام بدم وقتی که متاهلم چون از خیانت کردن خوشم نمیاد شما هم بهتره به خانمتون خیانت نکنین اون گفت آخه چیزی نشده که بخوام خیانت کنم بعدشم من مجردم😅

شاید الکی گفته .دیگه جوابش رو نده درد سر نشه.بشه حکایت آش نخورده و دهان سوخته

منم گفتم وقتی بچه دارین چجوری متاهلی ؟ اونم گفت بچه دارم ولی😔😔دیگه ادامه نداد 

منظورش چی بود؟