2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین من سردرد دارم و بدنم خیلی گرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من فق عفونت رحم داشتم یعنی میشه جاها دیگمم گرفته

عفونت رحم یا عفونت واژینال؟ 

اگه عفونت واژینا‌ل رو درمان نکرده باشی و بالا رفته باشه و مزمن بشه ممکنه از این باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عفونت رحم یا عفونت واژینال؟ اگه عفونت واژینا‌ل رو درمان نکرده باشی و بالا رفته باشه و مزمن بشه ممکنه ...

نمیدونم بخدا عفونت داشتم یه مدت ، خارش و سوزش شدیدد مردم ، مردممم

بعد دیگه یه مدت این علائم از بین رفت و تکرر ادرار و سوزش موقع ادراز و درد موقع رابطه و ... اینا گرفتم

ولی خارشم خیلی کم شد 

خیلی وقته ، شاید چنسال 

برای منم همین طور فقط با بادکش خوب میشم مثل اینکه بدنم به قرص ها عادت کرده دیگه

بادکش رو تجربه نکردم، من فقط باژلوفن ، هیچی دیگه روم اثر نداره ، دیروز ۳ تا ژلو خوردم تا سردردم آروم شد ، معدم داغون شده 

نمیدونم بخدا عفونت داشتم یه مدت ، خارش و سوزش شدیدد مردم ، مردمممبعد دیگه یه مدت این علائم از بین رف ...

آنتی بیوتیک چی میخوری کرم واژینال میزاری؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
نمیدونم بخدا عفونت داشتم یه مدت ، خارش و سوزش شدیدد مردم ، مردمممبعد دیگه یه مدت این علائم از بین رف ...

پس در اصل به عفونتت محل ندادی

بنظرم یه دکتر زنان برو

الانم پاشو خودتو با ابنمک بشور، یه قاشق غذاخوری نمک توی یه پارچ اب یا بطری۱.۵ لیتری بریز

هرروز خودتو چندبار با ابنمک بشور، برا عفونت خیلی خوبه

مریم گلی دم کن روزی یکی دو فنجون بخور، گل پنیرک هم برای عفونت خیلی خوبه دم کن بخور

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بادکش رو تجربه نکردم، من فقط باژلوفن ، هیچی دیگه روم اثر نداره ، دیروز ۳ تا ژلو خوردم تا سردردم آروم ...

وای گلم اونقدر خوردم قبلا ها کبدم رو داغون کردم دارو نیستن که گچ از اینها بهتره خواستی درخواست بده امشب انداختن برام بزارم ببین

سلامتی و خوشبختی دخترم