2777
2789
عنوان

یکی واسم پیج فیک درست کرده واسه پسر عموم پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری شکایت کننمالان بیشتر نگران اینم پسرعموم چ فکری درموردم کرده🤕🤕

خب شکایت کنی طرفو پیدا میکنن پسرعموتم میفهمه ایشون بوده شما نبودی..

شنبه برو کلانتری ادرس پلیس فتای شهرتونو میده حضوری میری ثبت شکایت میکنی از روی آی پی و شماره تماسش پیداش میکنن

اگه وقت شه میرمولی الان ب نظرت پسرعموم چ فکری درموردم کرده

نمیدونم ولی خودتو بزار بجاش یکی با اسم و فامیل پسرعموت بیاد بت پیام بده باور نمیکنی ایشونه؟؟؟

تنها راهش پیدا کردن صاحب پیچه که اونم با شکایت قابل پیگیریه 

نمیدونم ولی خودتو بزار بجاش یکی با اسم و فامیل پسرعموت بیاد بت پیام بده باور نمیکنی ایشونه؟؟؟تنها را ...

قبلا هم اون پیجه مزاحمش شده

ولی این دفعه الکی خودشو به جای من معرفی کرده

نمیدونم ولی خودتو بزار بجاش یکی با اسم و فامیل پسرعموت بیاد بت پیام بده باور نمیکنی ایشونه؟؟؟تنها را ...

فقط از این عصبیم چرا پسر عموم باور کرده من همچین حرفی بهش میزنم و زود واکنش نشون داده

حس میکنم بی جا قضاوتم کرده

قبلا هم اون پیجه مزاحمش شدهولی این دفعه الکی خودشو به جای من معرفی کرده

الان ممکنه فک کنه شما بودی که از قبل مزاحمش میشدی.. خودت بابت مزاحمت و اینکه با اسم و فامیل شما به اشناها و فامیلاتون پیام میده از اون آیدی شکایت کنی پلیس فتا در جا پیداش میکنه جلوت میارتش و شمام میفهمی اون اشنا کیه که اینجوری آبروتو برده

فقط از این عصبیم چرا پسر عموم باور کرده من همچین حرفی بهش میزنم و زود واکنش نشون دادهحس میکنم بی جا ...

خب هرکس دیگه ایم بود باورش میشد یکی با پیچ اسم و فامیل دخترعمت بیاد بت پیام بده باور نمیکنی ایشونه؟؟؟؟