شغل جدید دخترهای مملکتتیغ زنی ایفون طلا خوراکی های ترند
بابا پسرا بدتر شدن
۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔 درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری پارتنری پیدا کردی که خرجت میکنه؟ من با یکی دوست بودم که پول اسنپش باید بهش میدادم😑
باع بیا منم از پار تنر های قبلی خسیسم برات بگم. یکیو داشتم 5 ساللل وقتمو گذاشتم پاش پول غذاشم من میدادم آنقدر خسیس بود. برام هیچیییی تو این 5 سال نخرید. یه پلاک سنگ داغون از خیابون پیدا کرده بود اون بهم داد. یکی دیگه هم داشتم اونم تو 3 ماه دوستی فقط برام یه بستنی خرید یه ساندویچ هم خرید دوتایی نصف کردیم 😂😂
چجوری میفهمی طرف دست و دل بازه؟چون قبلا تجربه پارتنر خسیس داشتی و الان پارتنرت خوبه میپرسم؟ من یبار تو برام از بوفه ی دانشگاه ساندویچ خرید،در عوضش مجبورم کرد ۳ بار پول اسنپش رو بدم😂
۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔 درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
چون ارزش طلا دارم عزیزم و اینکه اون اگه عاشق منه خب باید اینجوری عشق رو نشون بده و اینکه الان همه بر ...
عجب،،،تجربه ثابت کرده این چیزا عشق رونشون نمیده،برای اینکه بفهمی عاشقته جوره دیگه محکش بزن عزیزم،،،کسی که ارزش و عشقش اندازه یه تکه طلا بهت باشه تو زندگی هم اندازه اون بهت احتراممیزاره
چجوری میفهمی طرف دست و دل بازه؟چون قبلا تجربه پارتنر خسیس داشتی و الان پارتنرت خوبه میپرسم؟ من یبار ...
چن سالشه؟ والا اینو خدا برام فرستاد 😂😂قبلی ها خیلی خسیس بودن بشدت. برام یه بستنی قیفی خرید هزار بار منت گذاشت. حالا چرا پول اسنپ رو تو بدی یعنی در حد پول اسنپ هم نداره؟؟؟ 🤣🤣من یاد ندارم تا حالا به هیچ کدوم از پار تنر هام پول داده باشم. چون همچین چیزی ازم بخوان سریع جدا میشم. فقط یکیشون 5 سال بودم خیلی خسیس بود پول غذا رو من حساب کردم. ولی واقن از پسر هایی که دستشون رو جلو دختر دراز میکنن پول میخوان متنفرم. من پار تنر زیاد داشتم اما هیچ کس تا حالا جرات نکرده بهم بگه پول بده 🤣من تو را. بطه ادم جدی هستم ازم میترسن
خب پول عذا رو حسابکردی اونم انگار پول دادی چه کاریه با یه اقا میرید بیرون وطیفه اونه دست تو جیبش کنه
عشق اون چشممو کور کرده بود. اولین پار تنر بود که داشتم گف پول غذا رو من بدم؟ منم هول شدم از خوشحالی گفتم نههه من میدم. دیگه خودم دادم ولی تو این 5 سال برام هیچی نخرید. خدا ازش نگذره هنوزم بهم میگه برگرد ولی من بمیرم برنمیگردم
چن سالشه؟ والا اینو خدا برام فرستاد 😂😂قبلی ها خیلی خسیس بودن بشدت. برام یه بستنی قیفی خرید هزار با ...
کات کردم، ۲۳ سالش بود. کلا ۴ ماه باهم بودیم. پول داشتا، نمیخواست خرج کنه
کات کردم، ۲۳ سالش بود. کلا ۴ ماه باهم بودیم. پول داشتا، نمیخواست خرج کنه
ببین یه چیزی بهت بگم. من اوایل تو را بطه آدم خیلی مهربونی بودم بعد دیدم اینجوری ازم سو استفاده میشه و خیلی پسرا اینجوری حال میکنن. اما سعی کن وقتی با پسری هستی همیشه مغرور باشی. خودتو خیلی مهربون نشون نده. نزار فک کنه ساده ای. خیلی دل پاکی داری. بهش بگو دوست دارم اما زیاد نگو. ببین من خودم خیلی پار تنر داشتم اما آخرش به این نتیجه رسیدم و الانم بخاطر این جواب گرفتم. کلا خیلی نرم رفتار نکن. اصن غرورت رو له نکن تحت هیچ شرایطی. مهربون نباش زیاد. بزار ازت بترسه. مدام هی نگو عاشقتم دوست دارم. خودتو باارزش نشون بده. من اوایل ساده و مهربون بودم غرورم رو له میکردم میگفتم دلم برات تنگ شده دارم برای دل تنگیت گریه میکنم امااا الان بمیرمم اینجوری نمیکنم. خیلی سفت خودمو نشون میدم. نه اینکه اصن نگی دوست دارم. بگو اما زیاد نگو. جوری باش که ازت بترسه دو روزه نزاره بره