پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 عنوان چرا میگن خوشگلی عادی میشه 243 بازدید | 25 پست من یه دوستی دارم خیلی خوشگله و خوش سلیقه هر وقت استوری استوری بزاره از خودش یا جایی ببینمش همیشه برام خوشگل و جذاب بوده و هست و تازگی دارهولی چرا میگن خوشگلی عادی میشه؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷 1404/06/07 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمااااااااا عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 11171 اخه همیشه پیشت نیس... اگه باهم زندگی کنید عادی میشه زندگیتون پر از عشق
بهم_میگن_پرنسس عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 1246 برا من عادي ميشع من دوستم چشاي درشت كشيده آهويي سبز داره اولين بار مااااات چشاش بودم پشمام ريخته بود الان خيلي عاديع😂
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 اخه همیشه پیشت نیس... اگه باهم زندگی کنید عادی میشه جدییی؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 برا من عادي ميشع من دوستم چشاي درشت كشيده آهويي سبز داره اولين بار مااااات چشاش بودم پشمام ريخته بود ... 😂😂کاش این بشر برا منم عادی بشه امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
baran1402baran عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2647 چون از یک جا ببعد دیگه ویژگی های اخلاقی شخصیتی طرف مقابل بیشتر خودشو نشون میده و ضامن ادامه ارتباطات انسانی میشه بنظرم
بهم_میگن_پرنسس عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 1246 😂😂کاش این بشر برا منم عادی بشه چون خيلي باهاش نيستي من با رفيقم خيلي بودم واسه همين عادي شده ديگه
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 چون از یک جا ببعد دیگه ویژگی های اخلاقی شخصیتی طرف مقابل بیشتر خودشو نشون میده و ضامن ادامه ارتباطات ... فک کنم دقیقاااا همین باشه حتی اخلاق طرف هم برام قشنگه هنوز د تازگی داده امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 واقعا؟ اره امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 چون خيلي باهاش نيستي من با رفيقم خيلي بودم واسه همين عادي شده ديگه اره شاید همین باشه دلیلش امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
سمااااااااا عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 11171 جدییی؟ ارهمنو شوهرم یه تفاوت ظاهری خیلی بزرگ داریم.. اوایل خیلی ب چشمم میومد.. الان اصلااااااا زندگیتون پر از عشق
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11448 ارهمنو شوهرم یه تفاوت ظاهری خیلی بزرگ داریم.. اوایل خیلی ب چشمم میومد.. الان اصلااااااا چه تفاوتی گلم؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
ابر_و_بارون عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3868 واقعا عادی میشهمنم یه همکار داشتم خیلی خوشگل بود ولی به خوشگلیش عادت کردم ورحالی که روزای اول از شدت زیباییش ، اعتماد به نفسم پایین اومده بود😂