2777
2789
عنوان

از چه سنی گوشی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفده سالگی داشتم الان چهل سالمه 

فکر کنم یک سال بعد از اینکه گوشی گرفتم تازه اس ام اس راه افتاد 

یعنی قبلش چیزی به نام اس ام اس هم نبود فقط با گوشی تماس می گرفتیم و بهمون زنگ میزدن 

۱۴ سالم بود. 

اون موقع تازه آیفون 4s اومده بود. 

۱ یا ۱/۵ میلیون!(شاید باورتون نشه ولی من از یک قرن پیش صحبت نمی‌کنم!)

اولین موبایلی بود که برام خریدن. 

خودم هنوز بچه ندارم

ولی هرزمان که انشالله بچه دار بشم، تا جایی که امکانش باشه این امر رو به تاخیر انداخته و سعی خواهم کرد انقدر فعالیت و مشغولیت مفید در زندگی براش ایجاد بشه که جذب فضای مجازی نشه. 

تهیه تلفن همراه و دسترسی نامحدود و بدون نظارت مستقیم والدین به فضای مجازی برای کودکان رو اصلا مناسب نمی‌دونم!  

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

خودم وقتی عقد شدم یعنی بعد دیپلم

پسرم از ۷سالگی تحت نظر خودم الان که ۱۶سالشه براش خریدم

دخترم هم با خودم کلیپ نگاه میکنه و تمام

هروقت فهم ش رسید براش میخرم

اینستا رم دارم اما بخاطر بچه هام مواقع ضروری بخاطر خیاطی نصب میکنم بعد پاکش میکنم 

وقتی یم نصب دارمش. مخفیه از صفحه

کاربر سال۹۷م
فدای سرت از موقعیت هات و روزای زندگیت لذت ببر با تجربه تر بشی با آدم حسابی ها رفت و آمد کنی دیدت نسب ...

اره موقع جدایی کلی تغییر کردم دنیا و دور و برم رو شناختم فهمیدم انقدر هم همه چی راحت نیست 

از اروم بودن و ساکت بودن هم درومده 

به نظرم حکمتش اینا بود