2777
2789

صبح تا ظهر دکتر بودم ظهر اومدم کلا تابع ای آماده کردم بعد از ظهر یه چرت زدم 

لباسای روی بند تا زدم جمع کردم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخلوطی از خوابیدن و خوردن و گوشی کردن و کار خونه انجام دادن و شب مهمونی رفتن و عموم هم ظهر مهمونمون بودن 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

پسرمو تازه ختنه کردیم درگیر اونیم مدام مراقبشیم نمیتونیم بغلش کنیم 

برا تعویضش کلی وقت میذاریم دوتایی انجام میدیم تا دستش نخوره 

خلاصه کارمون در اومده و حسابی خسته میشیم 

ایشالله این یه هفته بگذره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نگم امروز خدا چه رحمی بهم کرد

صبح بیدار  شدم رفتم دستشویی دوتا گنجشک رو لوله ابگرمکن پر کشیدن

منم از صبح بشدت بی حال سرگیجه  و حالت تهوع داشتم چند روز جابه جا کردیم خونه گفتم شاید بخاطر حجم کار این مدته خسته شدم  خلاصه تا ۱۱ شب هرچی مسکن میخوردم فایده  نداشت یه لحظه از ذهنم گذشت نکنه هوا خونه سالم نیست  چون یکم  تنگی نفسم داشتم شوهرمم امروز  سرکار بود  تصویر گنجشکا صبح اومد تو ذهنم گفتم همسرم لطفا لوله ابگرمکن چک کن ....... باورتون نمیشه حدود نیم متر راحت لونه درس کرده بودم پر چوب و برگ و پر کیپ کیپ بود فقط خدا بهمون رحم کرد

دیشب خونه مامانم بودم تا ۵صبح با خواهرم حرف میزدیم امروزم تا ۱۰:۳۰ خواب بودم بعدش جمع وجور کردم اومدم خونمون صرف نهار و استراحت بعدش نون پختیم چون نون مغازه نمیخوریم و شب رفتیم پارک باقلیون و چای و شام الآن برگشتیم خونه

امروز صبح نه اینا بیدار شدم

با کراشم حرف زدم یکم و از قهر دراومدم 

مریضم باز دل درد و اینا داشتم

فامیلامون اومدن خونمون غروب بعد رفتن خوش گذشت این بخشش اگ دردو در نظر نگیریم

بعد دراز کشیدم یکم دردم کم شد 

باز حرف زدم باهاش

شام خوردم

اینستا و نی نی سایت بودم 

و در نهایت الانم دارم میرم دراز بکشم و اهنگ گوش کنم و حرف بزنم بیادش 

جدیدا خیلی تپش قلبمم زیاد شده قلبم مشکل داره عاشقم نمیشه بشم🫤حالم بد میشه همش