2777
2789

نمیدونم چیکار کنم شاید الان بهم بخندین ولی بچه ها من مشکل امضا کردن دارم یعنی قرار باشه چهار تا صفحه پشت هم امضا کنم هیچکدوم شبیه همدیگه نیست دسته چک گرفته بودم رو چکم امضا شبیه بانک نکرده بودم اونجا به مشکل خوردم الان نیاز دارم به دسته چک اما به خاطر این امضا لعنتی نمیرم بگیرم تو رو خدا کسی راهکار داره این مشکل من حل بشه؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه امضا ساده بزن 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه امضا ساده بزن

تقریبا ساده ست مثلا بعد دیگه نمیتونم تغییر بدم تو سیستم ثبت شده خصوصا واسه دسته چکم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم بااینکه امضای ساده دارم ولی هیچ وقت شبیه قبلی نمیشهچند روز پیش رفتم بانک کارمندی بهم تذکر داد

فکر کردم فقط من اینجوری ام خیلی بده همه رو میبینم امضاهای سخت دارن راحت هم شبیه هم امضا میکنن من نمیتونم اصلا