2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت آزمایش منفی

72 بازدید | 12 پست

21 روز از موعد پریودم گذشته دو تا بی بی مارک مختلف زدم مثبت شد ولی آزمایش که دادم جوابش منفی شد 12 روز پیش هم به اندازه دو سه قطره خون اومد دیگه نیومد الان هم نمیدونم باردارم یا نه هیچ علائمی هم ندارم

فقط تنبلی دارم کیست و... ندارم 

بارداری قبلیم که سقط شد هم همینطور بی بی مثبت آزمایش منفی دیگه بعد از 5 روز مثبت شد 

حالا با این اوصاف بنظرتون باردارو یا نه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط آزمایش رو قبول دارم. ۲۱ روز تاخیر یعنی در صورت بارداری، هفته ۷ هم تموم شده پس بتا اونقدر بالا رفته که بارداری نزدیک به ۲ ماه رو قطعا نشون بده. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شاید بخاطر تنبلی تخمدانه منم یک هفته رد کردم تستم منفی بود

تنبلی دارم ولی سه ساله بی بی چکام مثبت نشده تا الان

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️
من فقط آزمایش رو قبول دارم. ۲۱ روز تاخیر یعنی در صورت بارداری، هفته ۷ هم تموم شده پس بتا اونقدر بالا ...

من بعد از پریودم رفتیم مسافرت تا چند وقت نبودم دیر اقدام کردم

من بعد از پریودم رفتیم مسافرت تا چند وقت نبودم دیر اقدام کردم

خب؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب؟

میگم شاید به خاطر دیر اقدام کردنم دیر لقاح تشکیل شده 

من پریودام هم نامنظم تخمک گذاریم هم دیره

میگم شاید به خاطر دیر اقدام کردنم دیر لقاح تشکیل شده من پریودام هم نامنظم تخمک گذاریم هم دیره

دیگه اونم یه حدی داره. کلا دوره تخمک گذاری ۵ روزه به طور کلی از ۱۲ سیکل تا ۱۷ سیکل احتمال بارداری هست. کل دیر و زود همون ۵ روز فاصله رو داره بخاطر همین میگن بعد از تاخیر پریود حداقل ۵ روز صبر کنین بعد آزمایش بدید. 

مارک بیبی چی بود؟بری تاپیک های منو بخونی من یه مدت درگیر بودم بخاطر بیبی چک وندفو که همیشه برای من م ...

مارک رودکس .ونسلتو