2777
2789
عنوان

زن داداشم سه ماهه بارداره پدرمون در اووومدهههه رسماً خودم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 40 پست
خدا به دادش برسه .من الان هفته ۳۶ هستم میگم‌خدایا کی تموم میشه این حالهای بد .ولی دیگه تا زایمان کنه ...

خدا کمکتون کنه مادر شدن در حال جذاب بودن و شیرین بودن سختم هس

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکتون کنه مادر شدن در حال جذاب بودن و شیرین بودن سختم هس

الهی .خدا به همه کمک کنه .غوله مرحله آخر مونده . زایمان درده و عذابش بدتره . من خودم آنقدر بد زایمانم سره پسره اولم مردم و زنده شدم . همش میگم کاش پول داشتم الان سزارین میکردم .شوهرمم اولم گفت پولشو میدم سزارین کن بعد که پاش افتاد گفت ندارم

من تا پایان ۳ ماه اینجوری بودم بعد ویارم خوب شد ولی لگن درد داشتم نمیتونستم کار کنم

درسته میگم اینهایی که خیلی لگن درد دارن لگنشون داره باز میشه و زایمانه راحتی دارن،؟؟؟

من وحشتناک دردا لگن دارم‌ 

نه عزیزم پسره

تا ۱۴ هفتگی لینجوره حالا بازم بستگی داره.من ک داغون شدم خداروشمر تفثقریبا تموم شد .منم پسره.از گوشت قرمز هنوزم بیزارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ویار حاملگی سه ماه اوله نهایتش یکم دیگه تمومه

طفلی بد ویاره 🥲

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچش دختره درسته ؟

اه چرا تموم نمیشسد اخه 

هر صصفت بده برای دختره در حالی که اصلااا اینطور نیست  

دختر مادرو زشت میکنه دختر مادرو لاغر میکنه دختر وارث تاج و تخت شوهرای یک من لا قباتون نیست 

واقعا حالمو بهم میزنید 

وای طفلک زن داداشت. خدا کمکش کنه فقط. من این روزها رو خیلی خیلی خیلی سخت گذروندم. توروخدا درکش کنید. اون الآن این حالش برای خودش از همه بدتره

این روزها میگذره. درکش کنید و کمکش کنید تا شاااااااید یکم بهتر براش بگذره