2777
2789
عنوان

چرا فکر می‌کنید سفیدا جذابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9399 بازدید | 317 پست
نگو اینطوریتو زیباترین هستی، چون علاوه بر صورت زیبا، سیرت زیبایی هم داری:) تو نمیتونی از نادیده گرفت ...

قربونت برم ممنونم ازت عزیزم لطف داری به من، قطعا خودت خیلی زیبایی که منو اینجوری دیدی🫂♥️

میدونم نباید برا بقیه زندگی کنم اما به هر حال یوقتا تاثیر میزارن 🥲

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

اره واقعا قلب ندارن انگار🙂🥲 بعضی موقعا فکر میکنی ازت متنفرن

بارها به ذهنت میاد یعنی مشکلش چیه با من ؟!

فقط بازی روانی میکنن باهات 

روی خیلیا کراش هستن معمولا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم ❤️گلم کاش جدا بشی کاش جدا میشدی خدا لعنتش کنه که اینطوری نابودت کرد واقعا شکست تو رو هیچو ...

پس توی اون تاپیکم بودی 

من قبل شوهرم نه عاشق شدم نه دوست شدم نه اصلا فکر مردی بودم 

اگر عشق نبود من برنمیگشتم 

تحمل نمیکردم 

خیلی عاشق بودم 

اما الان با وجود قلب هزار تیکه شدم خیلی قوی ام

دیگه خودم رو دوست دارم

عشقی که هیچ وقت بهم نداد رو خودم به خودم میدم

خدا آه منو بی جواب نمیزاره 

هیچ کار خدا بی حساب کتاب نیست

بدون بچه توی این سن 

خدای بزرگم خودش پشت و پناهم هست

مرسی که بهم قوت قلب دادی

درسته که هر روز اون جریان یادمه 

اما وقتی با کسی درد دل می‌کنم کمی آروم میشم

همیشه دعا کردم خدا بلایی که سرم آورد سر دشمنم نیاره

بعد اون جریان بارها دختره رو دیدم 

اما دیگه توان انتقام ندارم

الهی بگردم عزیزمم😢😢 انشا الله هرچی زودتر خوب میشی خواهر قشنگم🥲🩷🌺🌸

ممنون عزیزم. امروز داشتم به دوستم میگفتم من دیروز از درد سنگ داشتم بلند بلند گری میکرد. زن چهل ساله. یهو دوستم چشماش از تعجب باز موند . یعنی تا حالا نشده به یکی بگم چهل سالمه و از تعجب دهنش باز نمونه. اما چه فایده یه روز نیست درد نکشم. من سه تا بیماری دارم که دوره ای درد میگیرن جوری که شوهرم میگه یه روز نشده بیدار شم و تو نگی جاییم درد نداره. منم همیشه میگم کاش قیافه اینجوری نداشتم اما سلامتی داشتم. .

پس توی اون تاپیکم بودی من قبل شوهرم نه عاشق شدم نه دوست شدم نه اصلا فکر مردی بودم اگر عشق نبود من بر ...

بمیرم برای دلت 

بمیرم برات 💔💔💔

کاش یه روز ببینمت 

بگی دلم خنک شد الان خوشحالم 

کاش یکی مثل خودشون گیرشون میومد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به خودت لطف بزرگی کردیطبل تو خالی هستنهر چقدر موفق تر باشن تنها تر میشن

اره خیلی 

بعدش من با شوهرم آشنا شدم 

وقتی فهمید گذاشت از شهر رفت 

گفت طاقت ندارم با یکی دیگه ببینمش 

نمی‌دونم میترسید غرورش له بشه یا چی 

وای خاک تو سرش بشه شوهرتون چیکارس من خیلی میترسم شوهرم پرستاره

شوهرم بساز بفروشه 

شغل اصلیش اینه

اما یه ورزشکار معروف هم هست مدال اور هست

مهم نیست شغلش 

مطمئنم هر شغلی داشت ذاتش همین بود عزیزم 

من خودم گندمیم

تعریف از خود نباشه خییلی پسرا جذبم میشن😁

حس میکنم اون حرارتی که پوستم ایجاد میکنه هم بی تاثیرنیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من گندمیم ولی بشدت جذابم خاهرم سفید اما بیشترین توجه ها همیشه ب من بوده ولی از نظر خودم خوشگل وجذاب ...

چه جالب منو خواهرمم همینیم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626