2777
2789
عنوان

خانوما با شوهرم چیکار کنم

117 بازدید | 12 پست

تو رو خدا خواهرانه کمکم کنین

شوهرم هر سه یا چهار ماه بادوستاش مجردی میره سرعین یا شمال یک روزه شایدم صبح بره شب بیاد

یکی دوساعت قبل گفت من میخوام فردا با دستام برم سرعین شب بیام منم عصبانی شدم میگم خب میری با ما برو چرا دوستات

خیلی عصبانی شدم میدونم که به حرف من گوش نمیده و میره

منم گفتم خیلی بی غیرتی اونم عصبانی شد

بد دهنم هست

به خدا اعصابم خورد شده دستام داشت میلرزید

اخه یکی نیست بگه مجرد میموندی اگه میخاستی مجردی بری مسافرت نمیگم مارو نمیبره .میبره

ولی الان دوباره خودش تنهایی میره 

دوتا دختر دارم پیش اوناهم صدام رو بردم بالا

ناراحتم بهش گفتم من راضی نیستم بری

بهش گفتم اگه بری زنگ میزنم به بابلت میگم در حالی که از باباش حرف شنوی انچنانی نداره

چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرای خوبی به ذهنم نمیرسه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

[QUOTE=393384968]حالا سالی یه بار مجردی بره باز قابل هضمه ولی سالی چند بار اصلا که چی بشه مجرد میموند خب[/QUO

امسال که دومین بارشه زمستون که نمیره ولی یه بار بهار رفته یه بارم الان

اره سالمن

پس سخت نگیر،خودتم اگه همسرت گیر نیست برو،گاهی لازمه این جداییهای موقت،ی مشاور میگفت نباید تو زندگی مشترک حل شید تو هم،در کنهر زندگی مشترک،زندگی خودتونم بکنید که زده نشید از هم

تو چه قشنگی😍...

خب وقتی به شما میرسه مسافرت میبره بهش اعتماد داری و دوستاش سالمن بزار بره شوهر من نه دوستاش سالمن نه خودش سالی چند بار میره منو دوساله مسافرت نبرده هرچقدر دعوا مرافه درست کردم فایده نداشت میگه خودت با دوتا بچه با تور برو فکر کنن  چقدر نفهمه 

[QUOTE=393384968]حالا سالی یه بار مجردی بره باز قابل هضمه ولی سالی چند بار اصلا که چی بشه مجرد میمون ...

من خودم دوست ندارم شوهرم با دوست هاش بخواد سفر های تفریحی به خصوص شهر های دور بره البته پیش هم نیومده

برای کارش هم سفر پیش میاد تقریبا ماهی دو سه بار با همکارش میرن ولی همش دلم میخواست من و پسرم هم باهاش میرفتیم ولی خب نمیتونه سفر های کاری ببردمون

✒️