2777
2789
عنوان

در چه حالید

91 بازدید | 17 پست

؟؟؟

خودم زیاد مساعد نیستم

امتحان دارم ولی تمرکز ندارم که بخونم

چون چندتا دلمشغولی دارم

دعا کنیدبرام ممنون💙

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

منم اقتصاد خرد دارم

خیلی نگزانم حیلی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خستمه از عصر تا حالا درگیر آشپزی و خرید و بسته بندی و لباس شستن و ظرف شستن بودم 

الآنم له افتادم 

فردا هم باید برم شهر مامانم اسباب کشی دارن منم باید برم وسایلامو جمع کنم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

میفهمم واقعا انشاالله همه دل مشغولیات تموم شن عزیزم ♥

دراز کشیدم امشبم از اون شب هاس که حوصله ندارم پسرم و خوابوندم اما دختر کوچیکم داره دندون در میاره خوابشم میاد هعی میره اینور اونور و غر میزنه باید پاشم بخوابونمش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میفهمم واقعا انشاالله همه دل مشغولیات تموم شن عزیزم ♥دراز کشیدم امشبم از اون شب هاس که حوصله ندارم پ ...

ممنونم انشاالله همیشه سالم و سلامت باشید خودتون و بچه هاتون🩷 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

واقعا وضعیت افتضاحیه این بدترین ترم تحصیلیم بود

وایییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃