2777
2789

به همه گف هیچکی براش زنگ نمی‌زد تقریبا ۲۱,۲۰داشت اولش که به منم گف گفتم نمیتونم ولی خیلی مظلوم بود دلم سوخت براش آخر سر دیدم کسی براش نمیزنه زدم براش به تموم مغازه ها مامور همه گف 

بعدم که زدم گف تماس هدایت شد و ....

بنظرتون چرا نمیزدن

فکرم درگیر شده⁉️

بعد که اومدم بابام گفت چرا زدی اگر گوشیتو میدوزدید چی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منم دلم میسوزه و اسنپ میگیرم برا بعضی غریبه ها ک ازم درخواست میکننو ممکنه توو دردسر بیفتم

اتفاقا یه راننده اسنپ یه مورد اینجوری برای من تعریف کرد یه خانوم جوون گیر افتاده بنده خدا 

نباید میدادی اومدو طرف گروگان گیر باشه با خط تو زنگ بزنه ب کسی پای تو گیره اومدو گوشی رو دزدید ازت اومدو گوشیتو هک کرد .من شوهر سابقم بحاطر یه تماس ۶ ماه افتاد زندان و ۱۰۹ ملیون رد مال داد .چرا یکی با گوشیش زنگ زده بوده خونه ویلا یک روزه اجاره کرده بوده لوازم دزدیده بوده همه افتاد گردنش چون میگفتن تو با گوشیت زنگ زدی باغ رو اجاره کردی 

یه پیرمردی رفت پیش یه سربازی گفت کیفمو‌زدن تو تهران غریبم بیا با گوشبت زنگ بزنم برام پول بزنن به کارتت برم یه گوشی بخرم 

سربازه دلش سوخت گوش کرد 

اون پولا دزدی از آب دراومدن

پای سرباز بیچاره گیرشد

متاسفانه دنیا جوری شده که نمیشه اعتماد کرد

من قبلا کسی می خواست زنگ می زدم یا آژانس می گرفتم براشون ولی الان هرگز 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
متاسفانه منم دلم میسوزه و اسنپ میگیرم برا بعضی غریبه ها ک ازم درخواست میکننو ممکنه توو دردسر بیفتم

می‌دونی اگه اون طرف از راننده اسنپ اخاذی کنه یا بلایی سرش بیاره ، شما طرف حساب هستین ؟؟

وااای هیچوقت یادم نمیره تو بازار گم شده بودم تلفنمم‌ خاموش بود از بی شارژی به هر کی میگفتم ی بهونه میاورد که زنگ نزنه رفتم به ی زنه گفتم زنه گفت دختره ی گنده خجالت نمیکشی من الان گوشیمو‌ بدم به تو که چی بشه؟خواستی گم نشی‌،همینو گفت من انقد گریه کردم رفتم نشستم ی گوشه که ی پیرمرده زنگ زد