cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 عنوان سریال from 832 بازدید | 99 پست واقعا رو مخم رفت نصفه هم تموم شد ، ارزش وقت گذاشتن نداشت فقط انرژی منفی میداد 🙄 هیچی stranger things و manifest نمیشه محشر بودن Go wild for a wile 1404/06/07 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 من fromبیشتر دوست داشتم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 من fromبیشتر دوست داشتم اون دوتا رم دیدی؟ خدایی مانیفست هزار تا معما داشت سریع حل میشد این فقط حرف میزدن حرف بیخود بی سر و ته Go wild for a wile
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 اون دوتا رم دیدی؟ خدایی مانیفست هزار تا معما داشت سریع حل میشد این فقط حرف میزدن حرف بیخود بی سر و ت ... چیزهای عجیب ودیدم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5629 Fromاولاس خوب بود بعدش درهم برهم شدمانی هیست عالیهچیزهای عجیب عالیتر با fromقابل مقایسه نیستن
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 چیزهای عجیب ودیدم مانیفست مثل فرامه Go wild for a wile
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 Fromاولاس خوب بود بعدش درهم برهم شدمانی هیست عالیهچیزهای عجیب عالیتر با fromقابل مقایسه نیستن من فک میکردم تموم میشه خودمو کور کردم تمومش کنم چون استرس میداد فیلمش دگ مرض دیدنش و گرفته بودم 😑 وای مانیفست بدجور باهاش اخت شدم بازیگرا رو دوست داشتم دگ تموم شد غصم گرفت . استرنجر فینگز هم هر چند وقت یه بار میشه بازم دید Go wild for a wile
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 مانیفست مثل فرامه میبینم فعلا دارم سریال دیگه ای رو میبینم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 مشکل اینه دارم همزمان چندتا میبینم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 مشکل اینه دارم همزمان چندتا میبینم سرت شلوغه😂 اگ ترسناک نیستن بگو چیه Go wild for a wile
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 سرت شلوغه😂 اگ ترسناک نیستن بگو چیه چرا ترسناکن من کلا ترسناک میبینم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 چرا ترسناکن من کلا ترسناک میبینم منم دوست دارم با این تفاوت که میترسم استرس میگیرم بعدش Go wild for a wile
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5629 من فک میکردم تموم میشه خودمو کور کردم تمومش کنم چون استرس میداد فیلمش دگ مرض دیدنش و گرفته بودم 😑 و ... بابا معلوم نشد چی شداون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد درهو برهم مردرم یهویی کشتن کلا چرت بود اخراش
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 بابا معلوم نشد چی شداون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد درهو برهم مردرم یهویی کشتن کلا چرت ... خیلی خوب بود که کجاش گنگ بود اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
cutie_me مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3452 بابا معلوم نشد چی شداون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد درهو برهم مردرم یهویی کشتن کلا چرت ... اره شوهر بدبختش نباید میمرد نقش اصلی بودن مثلا ، هیچ کدوم شونم تو دل نمیرن یه طوری ان Go wild for a wile