2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مکانیسم ماشه چیه دقیقا چند روز همه میگن ؟

بازگشت تحریم ها منتها اینسری همه جانبه یعنی همه کشورا مارو تحزیم میکنن دیگه حتی نمیتونم یه دلارم نفت بفروشیم همه پروژه‌های مشترک با کشورای دیگه تعطیل میشه حتی مهاجرتم نمیتونیم بکنیم میشیم عین کره‌شمالی 

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

بازگشت تحریم ها منتها اینسری همه جانبه یعنی همه کشورا مارو تحزیم میکنن دیگه حتی نمیتونم یه دلارم نفت ...

مرسی از توضیح کاملت 

چند درصد احتمال داره همچین اتفاقی بیفته یعنی خدایا به دادمون برس🥲

بازگشت تحریم ها منتها اینسری همه جانبه یعنی همه کشورا مارو تحزیم میکنن دیگه حتی نمیتونم یه دلارم نفت ...

چند ساله ما همجوره تحریمیم،  نفتم چین و روسیه میخریدن که با همین مکانیسم بازم میخرن چون خودشون عضو اصلی و وتو کننده هستن

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

تاریخ چی میگه؟من تاریخم ضعیف بودهمیشه

تاریخ این نیست که بری عصر هخامنشیان یا صفویه رو بررسی کنی همین دیروز و پریروزهای ما همه تاریخه  توی این چند ده سال گذشته طلا سعودی بوده گاهی یه ذره اومده پایین و گاهی  درجا زده ولی آخرش رفته بالا دیگه خود دانی

این نیز بگذرد .....
مرسی از توضیح کاملت چند درصد احتمال داره همچین اتفاقی بیفته یعنی خدایا به دادمون برس🥲

نمیدونم والا ، واقعا خدا خودش رحم کنه جوونیمون تباه شد

توی این مدت کلی اصطلاح جدید یاد گرفتیم مثل لانچر ریزپرنده مکانیسم ماشه

ولی انگاری این مکانیسم ماشه خییلی بدتره اگه قراره همچین اتفاقی بیفته همون با موشک بمیریم بهتره تا قحطی🥲

چند ساله ما همجوره تحریمیم، نفتم چین و روسیه میخریدن که با همین مکانیسم بازم میخرن چون خودشون عضو ا ...

نه من خوندم حتی اونام دیگه نمیتونن با فعال شدن مکانیزم