2777
2789
عنوان

دنیا خیلی جای ترسناک شده

136 بازدید | 15 پست

ابرو از دست خدا رفته دست بنده خدا 

هر کیو بخوابم ابروش میبریم قضاوتش میکنم فک میکنیم خودمون کی هستین اگه خدا گناهانی که خودمون کردیم روش نمیشه کسی تو روی ما نگاه بندازه

متولد ۱۳۶۹ هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه تایپی زیاد بود چیزی نفهمیدیم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اشتباه تایپی زیاد بود چیزی نفهمیدیم

میگم مردم راحت ابرو هم میبرن پشت سر هرکی بخوان حرف میزنن قضاوت میکنن اگه خدا کارای خودشون برملا کنه مادر پدرشون نگاشونم نمیکنن

متولد ۱۳۶۹ هستم 
میگم مردم راحت ابرو هم میبرن پشت سر هرکی بخوان حرف میزنن قضاوت میکنن اگه خدا کارای خودشون برملا کنه ...

اها حالا شد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

میگم مردم راحت ابرو هم میبرن پشت سر هرکی بخوان حرف میزنن قضاوت میکنن اگه خدا کارای خودشون برملا کنه ...

همینم که نوشتی قضاوته دیگه ، نه؟

اخر زمان شده دیگ همه کار رو میکنند

اره والا ابرومون رفته دست بنده خدا قربون خدا برم گفته اگه اشتباه کردی پشیمانی توبه کن من میبخشمت ابروت نمیبرم 

متولد ۱۳۶۹ هستم