2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از زندگی متاهلی

292 بازدید | 25 پست

همش ازصبح بشور بساب بپز تموم هم نمیشه، شب ها اونقدرخسته میشم که دلم میخواد فقط بخوابم که تازه باید برای شوهرم نقش پرنسس بازی کنم 😭😭خسته شدم دیگه ازهر روز حموم رفتن پوستم اگزمای شدید داره وحموم زیاد ضرر داره برام ولی خب نمیتونم بعد رابطه حموم نرم دیگه بریدم گوه توزندگی متاهلی ،بعدهمه اینا یع پسر۱۵ساله دارم که کم کم داره سرکش میشه ودیگه حرف هم نمیفهمبم  بخدا توازدواج وزایمان نقل ونبات نیست   کاش راه فراری داشتم

حالا من با یه بچه سه سال و‌نیمه تازه فهمیدم باردارم و ازمون هم قبول شدم این وسط:/

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش همه زندگی متاهلی همین بودبرای من به علاوه اینا اخلاق بد شوهرم و دخالتای مامانش و پر کردنش توسط م ...

اخلاق وبد کلی مشکل دیگه شوهرمنم داره ولی حوصله تایپ کردن ندارم

منم بخاطر همین چیزاست ک ۳۲ سالمه و زیر بار ازدواج نمیرم 

لازم نیست همه ش نقش پرنسسو براش بازی کنی 

در طول هفته یکی دوبار متفاوت بپوش متفاوت رفتار کن و ب خودت برس و به قول خودت پرنسس باش بقیه هفته کاملا راحت و بدون آرایش باش و خودت باش

اگه خیلی رابطه تون زیاد کمش کنید ک مجبور نباشی مدام بری حمام از نظر علمی هفته ای دوبار رابطه کاملا کافیه

از شوهر و پسرتم تو کارای خونه کمک بگیر

و مثلا هر ماه یا دوسه ماهی یه بار یه سفر دو روزه با دوستات مجردی برو 

نیازاتو ب شوهرت بگو 

سیاه نمایی نکن عزیزم خدا رو شکر کن که سلامتی و بچه و شوهر بهت داده

بخدا سیاه نمایی نیست من کل ۲۴ساعت ۲ساعتش براخودم تیست همش درحال دویدن سرویس دادنم آخرشم میگن مگه چکار کردی؟دریغ از مهر ونحبت ویا پولی همش باید التماس شوهرم بکنم ببره خرید یاپولی بده

اخلاق وبد کلی مشکل دیگه شوهرمنم داره ولی حوصله تایپ کردن ندارم

منم خسته دلم میخواد جدا بشم دیگه بریدم دلم میسوزه هر کی منو میبینه باورش نمیشه ازدواج کردم ولی من بیشتر از ۴ ساله دارم عذاب میکشم

ناشکری نکن پشیمان میشی خدای نکرده اگه مجرد بودی چکار میکردی از صبح تا شب علاف و بی هدف پسرت فعلا نوجوانه انشالله بزرگ میشع میره دانشگاه ازدواج میکنه بعضی ها چندتا بچه دارن، جای من بودی چکار میکردی شوهر بداخلاق بی پول با دوتا بچه حسرت همه چیز مونده به دلشون خودم هم بیکار 😔😔😔

حالم از متاهلی بهم میخوره 

حیف خونه پدرمم لذتی نداشتم و الا هیچوقت از سن 16 سالگی ازدواج نمیکردم 

کاش حداقل با کسی که پول و درآمد خوب داره ازدواج کنید اول ایمان و اخلاق ولی تو این دوره زمونه باید پول باش 

من که خیلی خستم

هیچی حالیم نبود کل جوونی و عمرم رفت به شوهر و زاییدن و بچه داری کاش عمرم زودتر تموم بشه از این دنیا متنفرم🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

اللهم عجل لولیک الفرج 
منم بخاطر همین چیزاست ک ۳۲ سالمه و زیر بار ازدواج نمیرم لازم نیست همه ش نقش پرنسسو براش بازی کنی در ...

میگم نیازام ولی کله خراب این حرف ها توگوشش نمیره فک میکنه چون یه سقفی بالاسرمونه یا خرجیم میده چه تاج بزرگی گذشته روسرم ،گاهی دوست دارم باخواهرم یادوستان مجردیم برم بازار وتفریح ولی نمیزاره