2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه شیدینگ لب :

تقریبا ۶ ماهی میشه انجام دادم و خواستم تجربم رو باهاتون به اشتراک بذارم.

اول از همه حتما دنبال یه مرکز خیلی خوب باشین. خودتون نمونه کارشو دیده باشین و از هر نظر مخصوصا بهداشتی قابل قبول باشن. بی حسی براتون میزنن درد خیلی زیادی نداره نگران نباشین.

روز اول که انگار زنبور لبتون رو نیش زده! و به علاوه خیلیییی قرمزه(تقریبا زرشکی دیگه). مدام باید با پماد چرب نگهش دارید(یا پماد ویتامین آ چشمی یا اریترومایسین چشمی) سه روز هم اصلا نباید بهش اب بخوره(حمام کامل نمیتونید انجام بدید و صورتتون هم نمیتونید بشورید. من از دستمال مرطوب استفاده میکردم برای شستن صورتم) یا مثلا نمی تونید ماسک بزنید. رژ لب و برق لب و...کلا بیخیال. تا حد امکان هم توی هوای ازاد نباشید. توی این سه روز اروم اروم پوست اندازی انجام میشه و کل اون رنگ روی لبتون کنده میشه(به هیچ وجه خودتون نَکنید. خودش بر اثر چرب کردن میفته)

بعد از این سه روز هم به روال عادی برمی گردید(صورتتون رو بشورید و حموم برید و.. اگر سوزش داشتید به چرب کردن ادامه بدید) لبتون هم افتاب پرست میشه. یه بار سفید یه بار بنفش(بهش میگن شوک رنگی) و...تا بالاخره به رنگ اصلی و دلخواهتون برسه(خیلی طول بکشه سه هفته). انقدررر قشنگ و ناز میشههه که نگو🥲🥹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تجربه شیدینگ لب :تقریبا ۶ ماهی میشه انجام دادم و خواستم تجربم رو باهاتون به اشتراک بذارم.اول از همه ...

چه عالی و مفید و کامل گفتی.

عزیزم بعد شش ماه رنگش خوبه؟

بعد یکی دو سال رنگش زشت نمیشه ؟ 

مثلا دو رنگ 

چه عالی و مفید و کامل گفتی.عزیزم بعد شش ماه رنگش خوبه؟بعد یکی دو سال رنگش زشت نمیشه ؟ مثلا دو رنگ

نه اتفاقا خیلی قشنگه

چند بار لازمه تمدید کنی که دائم شه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

رنگ قرمز زدی

نه صورتی

تجربه شیدینگ لب :تقریبا ۶ ماهی میشه انجام دادم و خواستم تجربم رو باهاتون به اشتراک بذارم.اول از همه ...

دلم خواست حالا تو این سه روز نماز رو چکارکنم؟ تو دوران پریودی انجام میدن؟ مشکلی نداره؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
دلم خواست حالا تو این سه روز نماز رو چکارکنم؟ تو دوران پریودی انجام میدن؟ مشکلی نداره؟

فکر میکنم اره. بعید میدونم مشکلی داشته باشه