2777
2789
عنوان

پانصد به یکی بدهی دارم

109 بازدید | 11 پست

فردا میرم نامزدی یکی از فامیل هامون اونجا بگیره دیگه ول نمیکنه😂😂 میگه باید بدی 

البته دلیل داره که نمیدم یه سوتین برداشتم اون موقع اندازم نشد کاغذاش...روش بودن بردم گفتم این اندازم نشد گف نه دیگه من اینو پس نمیگیرم اونجا خانوم اندازه ها رو از رو مچ دست میگرف برا منو گرف اونو داد من گفتم انداز نمیشه قبول نکرد که نه اندازه میشه از رو مچ دستت اندازه گرفتم الان تقریبا چند ماه از اون روز میگذره اون سوتین هنوز همونجوری مونده کاغذاشم نکندم منم ۱۵۰۰ بدهی داشتم یه تومنشو دادم ۵۰۰ شم گفتم نمیدم اون سوتینم ۲۸۰ بم انداخت رفتم یه سوتین دیگه از بالا شهر گرفتم ۲۰۰ خانومه گف ببر اندازت نشد بیار عوض کنم یا بزرگترشو بدم 

الانم فردا نمیخام باهاش رو در رو بشم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بده دیگه درست نیست 

البته کار اونم درست نبوده که پس نگرفته چون منم یه بار سوتین گرفتم مغازش هم سره کوچمون بود رفتم خونه امتحان کردم از رو لباس ده دقیقه هم نشد بردم عوض کردم اونم عوض کرد چیزی نگفت بنده خدا 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بهش بده دیگه درست نیست البته کار اونم درست نبوده که پس نگرفته چون منم یه بار سوتین گرفتم مغازش هم سر ...

من رفتم از جای دیگه گرفتم گف اندازت نشد برگردون کلی این انگار مونده بود رو سرش بم انداخت رسما

من رفتم از جای دیگه گرفتم گف اندازت نشد برگردون کلی این انگار مونده بود رو سرش بم انداخت رسما

دیگه کاریه که شده بهش بده دیگه هم ازش خرید نکن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بهونه نی پولم دارم نمیدم سوتینشو برداره وقتی اندازم نمیشه ۲۸۰ پول کمی نی برا من

سوتینو ببر فردا بده بهش

بگو پول زور ازم گرفتی

۲۲۰ تومنم بزار روش بده بهش

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔