2777
2789

چیشد بعد ؟؟

بچش چجوری عادی شد براش؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

گذر زمان ، فقط با صبر و گذر زمان

آخه بچه کوچک چه می‌دونه 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وابسته بود. به خاطر تنهایی و بیماری مادرش چند سال مجرد موند و پرستار مادر شد. وقتی مادر فوت کرد 7 ماه بعدش ازدواج کرد 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

زمانزمانزمان

آخه بچه کوچک معنی صبر و زمان رو نمیدونه

آره کلاس ششم ،پنجم بودم مامانم سرطان سینه گرفت خداروشکر خوب شد ولی شب و روز گریه میکردم بچه زرنگی هم بودم نمیذاشتم چیزی ازم مخفی بمونه نصب شبی میرفتم ورقه های آزمایششو نگاه میکردم ،الان ۷ سال گذشته ولی خیلی زمان بدی بود 

آخه بچه کوچک معنی صبر و زمان رو نمیدونه

من بنا ب دلایلی چهار ماه از نوزادم دور بودم

طفل معصوم به مکافات شیرخشک خورد. مامانم میگفت فقط بهونه تورو میگرفت توی خونه بلند صدا میکردن مامان مامان بیا بچم آروم میشد

😔😔😔😔😔😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸