2777
2789
عنوان

لعنت به اونایی که لبوبو و کرومی را مد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 38 پست
چقدر گندش کردین قبلا هم باید اسفنجی و کیتی و السا آنا و مرد عنکبوتی و .... مد شده بودن همه بچه‌ها هم ...

الان که مدارس باز نشدن اما کلا لوازم تحریر فانتزی قبلا با این شخصیت ها نبود حداقل 

این ها خواهی نخواهی باعث اختلال تمرکز میشن 

جان جانانم💗💕

الان که مدارس باز نشدن اما کلا لوازم تحریر فانتزی قبلا با این شخصیت ها نبود حداقل این ها خواهی نخواه ...

این شخصیت ها نبود شخصیتهای دیگه که بودن

واقعا بعید بدونم جلد یه دفتر یا طرح یه مداد به غیر از یکی دو هفته اول جذابیت ان چنان برای بچه داشته باشه تهش همون دو هفته اول خیلی ذوقشو داره و به قول شما حواسش پرت میشه بعدش عادی میشه براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که مدارس باز نشدن اما کلا لوازم تحریر فانتزی قبلا با این شخصیت ها نبود حداقل این ها خواهی نخواه ...

مخالفم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

ربطی نداره حرف شما مثل این میمونه که بگی چون فلانی شب کباب خورده منم باید بخورم بجای این حرفا ظرفیت فرزندانمون رو بالا ببریم چهار روز قهر میکنه واسه چیزی که میخواد سریع نریم براش تهیه کنیم 

بچه هایی که از کودکی برای بدست اوردن چیزای بی ربط گریه میکردم نق میزدند پس فردا که برن دبیرستان ببینن رفیقشون دوست پسر داره سریع ازش تعلید میکنن و دیگه اون وقت کار از کار گذشته...

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

من خودم ارشدم مشاوره بوده عزیزم غیر علمی حرف نمیزنم

جالبه تو این سایت با هرکس مخالف باشی مدرک ارشد فلان رشته رو داره 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

ربطی نداره حرف شما مثل این میمونه که بگی چون فلانی شب کباب خورده منم باید بخورم بجای این حرفا ظرفیت ...

منکه یادم نمیاد گفته باشم بچم نق میزنه و... وقتی بره مغازه از پاکن و دفتر اون طرحی ببینه ساده برنمیداره حق انتخاب هم اگر ندیم سرکوب میشن 

جان جانانم💗💕

منکه یادم نمیاد گفته باشم بچم نق میزنه و... وقتی بره مغازه از پاکن و دفتر اون طرحی ببینه ساده برنمید ...

نق زدن یعنی همین دیگه

طبیعیت بچه ها همینه ولی اگه از کودکی طوری بارش بیارین که به چیزای ساده متقاعد باشه قطعا بهترین اینده رو خواهد داشت 

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹