2777
2789
عنوان

آیا من میتونم کنکور سال بعد رو شرکت کنم نظام قدیم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
شریف که نهرتبه متوسط میخوام برای پرستاریببین من چون با داداشم کار میکنم درسا رو بلدم تقریباریاضی شیم ...

پرستاری باید کنکور تجربی بدید ولی من توصیه نمیکنم پرستاری حقیقتا رشته خوبی نیست ولی اگر میخواید این مسیر رو برید باید برید سازمان سنجش کنکور ثبت نام کنید ایجاد سابقه هم ثبت نام کنید پول امتحان هارو بدید بهتون یه حوزه معرفی میکنن اونجا برید امتحان بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستاری باید کنکور تجربی بدید ولی من توصیه نمیکنم پرستاری حقیقتا رشته خوبی نیست ولی اگر میخواید این ...

اره عزیزم 

میخوام این مسیر رو برم

الان تابستون هم امتحان نهایی میشه داد؟!

توی یه سال هر دو رو میتونم امتحان بدم؟!؟

باید ۶ درس یازدهم رو ایجاد سابقه کنی

دوازدهم هم درسای اختصاصی تجربی رو که باید امتحان بدی

عمومی ها رو فکر کنم بتونی تطبیق بزنی ولی چون نمره هات مال چند سال پیشه تراز کمی میده حداقل عمومی هایی که ضریبش بیشتره رو ترمیم کن تا تراز بهتری بده

معمولا یکی دو ماه قبل امتحان خرداد از طریق سایتی که خودشون اعلام میکنن ثبت نام امتحان نهایی رو میتونی انجام بدی 

پارسال فک کنم سایت مای مدیو بود

باید ۶ درس یازدهم رو ایجاد سابقه کنیدوازدهم هم درسای اختصاصی تجربی رو که باید امتحان بدی عمومی ها رو ...

توی سایت مای مدیو رفتم

من هیچ سابقه ای نداشتم

چطوری باید سابقه بسازم

مدرک دیپلم من مال یه استان دیگه است