2777
2789
عنوان

باز پسرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 36 پست

عه اون logan رو من فکر میکردم حداقل اون به هیچکس درخواست نمیده اخه تو تاپیکا یه جوری حرف میزنه ادم فکر میکنه سر به زیر ایناس 😂

کلماتی که از دهان شما خارج میشوند ویترین فروشگاه شعور شماست :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من خب درخواست داده شما هم قبول نکن!!!!!!!! برای ی درخواست تعلیق کنن!؟!؟!؟ میخوای کل مردارو بکشن ...

عزیزم ببین نیازی نیس تو یه سایت زنونه یکی گیر بیاری فقط درخواست بدی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

ابروی همه اونایی که درخواست دادن رو بردی

واقعا چرا فقط من آخه این همه درخواست فکر کنم برا منکنار دستشون بود واقعا چرا میرن رو اعصابم 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

ننو چه زیادن اینا انقد مرد داشتیم که پریود بشن ؟؟؟ نمیدونستم

همین بگو

عزیزم ببین نیازی نیس تو یه سایت زنونه یکی گیر بیاری فقط درخواست بدی

اینایی ک گفتی نصفشون ب منم درخواست دادن

آدمی ک اینه مشخصه چیه دیگ

درحدی نیست تاپیک بزنیم براشون، به راحتی درخواستو قبول نمیکنیم

من نبودم اون تو ها؟

واقعا خدا خیرت بده از جوونیت خیر ببینی

واقعا خدا خیرت بده از جوونیت خیر ببینی

نه اخه بعضی ها میگن اقایون درخواست بدن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اینایی ک گفتی نصفشون ب منم درخواست دادنآدمی ک اینه مشخصه چیه دیگدرحدی نیست تاپیک بزنیم براشون، به را ...

اعصابم نمیکشه هر بار اسم اینا رو ببینم ای کاش یه محدودیت بذارن مرداد نتونن به زنا درخواست بدن

خوشبحالت چقد خواهان داری من الان یه نفردرخواست دوستی دارم اونم گفته چجوری می تونم پسرا رو اذیت کنم ن ...

خواهان اینا بیشتر مزاحمن مگه نمیدونی پسرا فکر نمیکنن فقط درخواست میدن