2777
2789
عنوان

به نظرتون این مدل مانتوها قشنگه

181 بازدید | 14 پست

سلام 

این مدل مانتوهای فری سایز با این نوع تزئینات قشنگه به نظرتون؟

آدم رو چاق نشون نمیدن؟ یا چون هیکل آدم درست مشخص نیست چاق و لاغری معلوم نمیشه؟

تو پست بعدی عکسش رو می گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه من که نیست ولی خب قشنگه و هیکل رو متناسب نشون میده 

نه تنگه که چاقی رو معلوم کنه نه خیلی گشاد که تو بدن بد وایسته 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بنظرم چون مشکیه و خط عمودی هم وسط لباس داره چاق نشون نمی‌ده و اینکه تا حدودی چاقی رو هم میپوشونه  البته اگه جنسش ریزشی باشه لاغرتر نشون میده اگه جنسش حوریه که زیاد ریزشی نیست ممکنه یکم چاق‌تر نشون بده 

بنظرم چون مشکیه و خط عمودی هم وسط لباس داره چاق نشون نمی‌ده و اینکه تا حدودی چاقی رو هم میپوشونه ال ...

ممنونم از راهنماییت🌹

دیدم این نوع مانتوها زیاد تولید میشه ولی زیاد باب میل من نیست گفتم شاید من این جور فکر می کنم و بقیه خوششون میاد گفتم بپرسم ببینم اگه قشنگه سفارشش بدم چون تزئیناتش رو دوست دارم اما قیافه اش رو نه زیاد

دیدم بقیه هم زیاد دوست نداشتن انگار

ممنونم از راهنماییت🌹دیدم این نوع مانتوها زیاد تولید میشه ولی زیاد باب میل من نیست گفتم شاید من این ...

سلیقه ایه دیگه برای آدمای محجبه قشنگه ولی بعضیا از این مانتوهای خیلی کوتاه میپسندن طبیعتا به این مدلها میگن جالب نیست 

سلیقه ایه دیگه برای آدمای محجبه قشنگه ولی بعضیا از این مانتوهای خیلی کوتاه میپسندن طبیعتا به این مدل ...

پوشیدگیش که خوبه من مدل های محجبه رو بیشتر دوست دارم ولی این جور مدل ها جورین که از لاغر تا چاق رو پوشش میدن می ترسم شبیه سن بالاها بشم

مشکل من اینه که عاشق تزئینات لباس دختر بچه ها هستم مثل پیلی و دامن های کلوش برای مانتو و پیراهن و واسه سن من هیچ جا نیست😂 ولی دیدم اونایی که خیاطی بلدن واسه خودشون می دوزن با این که سنشون بالاست بهشون میاد 

پوشیدگیش که خوبه من مدل های محجبه رو بیشتر دوست دارم ولی این جور مدل ها جورین که از لاغر تا چاق رو پ ...

اینجور تزیینات که معمولا برای سن بالاها استفاده نمیشه ولی بازم اگه مرددی  بگرد شاید مدلهای بهترین بتونی پیدا کنی

اینجور تزیینات که معمولا برای سن بالاها استفاده نمیشه ولی بازم اگه مرددی بگرد شاید مدلهای بهترین بت ...

تزئیناتش که آره جوون پسنده گشادیش منظورم بود چون تاحالا این مدلی نپوشیدم

گفتم شاید لباس آماده بگیرم از جاهایی که محصولات حجاب دارن اقتصادی تر باشه تا این که برم پیش خیاط از لباسای بازاری که نمیشه استفاده کرد یا عباهای بلند که رو زمین کشیده میشه یا کت های کوتاه هیچیش تعادل نداره

فکر کنم بازم خیاط با وجود گرونتر در اومدنش بهتر باشه