2777
2789
عنوان

همسرم خائن هست یا من اشتباه میکنم

201 بازدید | 11 پست

آقایان پوآرو که همش بخاطر وجود شما حرص میزدم اینجا

خانم مارپل ها...کمک کنید .من هروقت میرم بیرون میام که همسرم خونه باشه برگشتن بوی ادکلن حس میکنم ....فقط مدرکم همینه...چکار کنم مچ بگیرم راه حلهای قایم شدن و ...تایپیک قبلی گفتن...راه جدیدی پیش پام بذارید اول اصلا بهم بگین حسم درسته...؟؟متاسفتنه همسر من خیلی باهوشه خیلی...و همیشه همه زنها رو خنگ می‌دونه...ببخشید همه رو .من ...مامانش ...تا بره مادام کوری حتی

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوربین لامپی بخر و اینکه بفهمی که چی بشه تو روش بزنی؟اگه قصد جدایی داری تو روش بزن

سلام گلم ای وای الان دیدم ..اینم خوب بوده ولی الان یه ایده جدید یاد گرفتم البته برا کشف نه برا چزوندن

عجب بیهوده تکراریست دنیا

سلام گلم ای وای الان دیدم ..اینم خوب بوده ولی الان یه ایده جدید یاد گرفتم البته برا کشف نه برا چزوند ...

امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد پس اصلا تو روش نزن که مچ گیری کنی 

امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد پس اصلا تو روش نزن که مچ گیری کنی

ممنونم دوست عزیز .البته بگم همسر من آدمی نیست که هوس باز باشه اما عشق باز هست...مهربونه شدیداً....تمایلات جنسی خیلی کم...ولی معاشقه باز...و حتی جلوی من از زیبایی یک زن تعریف می‌کنه جلوی یک زن...در کل اصلا هول نیست...و من احساس میکنم اگر هم کسی هست رابطه س ک س ندارع.هرچند همون هم خیلی بذه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

ممنونم دوست عزیز .البته بگم همسر من آدمی نیست که هوس باز باشه اما عشق باز هست...مهربونه شدیداً....تم ...

عزیزم.. باهاش زیاد صحبت کن همونجوری که دوست داره باش ‌و حرفی برا گفتن داشته باش هم صحبتش خودت باش 

عزیزم.. باهاش زیاد صحبت کن همونجوری که دوست داره باش ‌و حرفی برا گفتن داشته باش هم صحبتش خودت باش

ممنونم عزیز...من کم نمی‌ذارم براش...ولی خیلی وقتا از روی حتی ترحم  مثلاً با خانمی که اصلا علاقه ای بهش نداره همکلام میشه...شدیداً احساسات یه...و یا به خانمهایی که دندون خرگوشی دارند به حس خاص داره...معاشقه عشقبازی بدون تمایلات جنسی هست

عجب بیهوده تکراریست دنیا

ممنونم عزیز...من کم نمی‌ذارم براش...ولی خیلی وقتا از روی حتی ترحم مثلاً با خانمی که اصلا علاقه ای ب ...

اصلا همین صحبت کردن‌عادی و بدون غرض زیاد بگذره اشکال داره اون وقت رو برای شما بذاره ..

کلا هنرمند و ایده پردازا با صحبت کردن زیاد و شناخت فکرها الهام‌میگیرن 

من یه مدت انجمن شعر میرفتم یا تو گروه های عکاسی که بودم با رفتار بعضی از ادمای نیمچه هنرمند اشنا هستم شاید غرضی هم نداشته باشن اما صحبت هاشون بی پرده هست مخصوصا اگر احساس صمیمیت کنن..

من تو یکی از تایپیکم هام شماره ی مشاوره های تلفنی رو گذاشتم صحبت کنید باهاشون امیدوارم راهکار درستی پیدا کنید