2777
2789

بچه ها جدی دارین یا من تا حالا هیچ کس نبوده تو طول سه ترم؟ خیلیا میان پز میدن کراش دارم خواستگار دارم فلان واقعا چرا یه سری ها دیده میشن 🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هعی خواهر ما سینگل به گوریم والا

شوخی کردم بابا این حرفا چیه روی رشد خودت کار کن کراش مراش نون و آب نمیشه😏

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش دانشگاه فرهنگیانیا😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

منم تا حالا هیچ پیشنهادی نداشتم

در حالی که از بقیه همکلاسیم خوشگلتر هم هستم

ولی خب با هیچ کدوم از همکلاسیام دوستی خیلی صمیمی ندارم حتی دخترا

اونایی که اکیپ دارن و بعد دانشگاه کافه و بیرون میرن اونا رل میزنن معمولا

غم بی پایانم🖤     

مگه هنره ؟ الان جوری شده که رل نزدن خیلی اراده و اعتماد به نفس میخواد . بخوای رل بزنی یا باید پا بزاری رو اعتقاداتت . یا غرورت . یا عقلت . بعد از ۲۰ بار رل زدن تازه ۲۱ امی ممکنه به ازدواج ختم بشه . ولی جوری به ما گفتن هر گی ازدواج کرده رل بوده که ما فکر میکنیم با همون اولین رل فورا ازدواج کردن ‌. 

هعی خواهر ما سینگل به گوریم والاشوخی کردم بابا این حرفا چیه روی رشد خودت کار کن کراش مراش نون و آب ن ...

ولی آدم اعتماد بنفسش کم میشه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مگه هنره ؟ الان جوری شده که رل نزدن خیلی اراده و اعتماد به نفس میخواد . بخوای رل بزنی یا باید پا بزا ...

ولی من دیگه 14 سالم نیس 22 سالمه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

فرهنگیان باشی راحتی چون هیچکی نیس 😂

خیلی راحت😂😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ولی آدم اعتماد بنفسش کم میشه

ببین عزیز من

عده ای وقتشون و انرژی شون رو میذارن پای اینکارا 

عده ای هم وقت و انرژی رو میذارن پای یه هنر یه حرفه یه استعداد

درسته شاید اول اونی که در رابطه اس اعتماد به نفس داشته باشه و گل و بلبلش باشه ولی تا کی؟

اما اونی که رفت سراغ یه چیز با ارزش و رشد کرد الان اعتماد به نفس نداره ولی در آینده که موفق شد و رسید اونجایی که باید اونجاست که اون دسته دیگه حسرت میخوره که ببین چی رو از دست دادم...

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم