2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما واسه آزمایش ک رفتم مشاوره هم فرستادنمون چندتا زوج دیگه هم بودن

اون اجباریه‌ برا همه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

پیش یه مشاور خوب برید ضرر نداره 

ارزیابی میکنه دوتاتون رو و چالش هایی که ممکنه داشته باشید رو میگه

و اگه یه سری مهارت هارو بلد نباشید یادتون میده

فقط باید پیش آدم درست حسابی برید

مشاوره نرفتیم، ۴ سال و نیم دوست بودیم، خووووب همدیگه رو شناختیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

سلام ولش کن بیخ گوش آدم یکسری ها هی میگن نرفتی مشاوره ببین مشاوره کیلوچنده وقتی بی دینی رو یادمیدن فرهنگ لجن غرب مشاوره فقط دینی درسته اونم سمت حرم امام رضا ع دیدم فقط

شما الان توکل بخدا باعشق زندگی تو بساز ماهم نرفتیم خوشبختیم مگه دوجلسه مشاوره شق القمرمیکنه ولش کن خودتو درگیر نکن

خوشبحال قدیمیها که این سوسول بازیا رو نداشتن و ۶تابچه داشتن تامرگم خانم وآقا بهم میگفتن کلی حیا و غیرت از خانم و آقا میبارید و خودشون اهل نماز دین بودن و فرزندانی پاکتر از خودشان این قرتی بازی های جدید رو بیخیال 

مراجعه کن مجانی به سخنرانی های دکترشاهین فرهنگ توی همه زمینه ها صحبت کردن بسیار جالب طنز پرروحیه عالی حرف زدن و مدرکشم از آمریکاس ولی بشدت زیبا و اصولی حرف میزنه خلاصه معتادش میشی😊

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

سوال منم هس ببینم این همه میگن مشاور مشاور من که رفتم کلی هم پول دادم بی نتیجه بود

مشاور نمیگه ازدواج کنید یا نکنید کمک میکنه با چشم باز و آگاهانه تر تصمیم بگیرن باز هم درنهایت خود طرف تصمیم میگیره بعضیا با وجود اگاهایی که مشاور بهشون میده ممکنه تصمیم درست رو باز نگیرن

سلام ولش کن بیخ گوش آدم یکسری ها هی میگن نرفتی مشاوره ببین مشاوره کیلوچنده وقتی بی دینی رو یادمیدن ف ...

زندگی های گذشته هم همه خوشبخت نبودن اون موقع  هم اختلاف، خشونت خانگی، نارضایتی، خیانت و‌‌‌.... هم بوده ولی اون موقع بنا به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی زندگی میکردن و میساختن و مشکلات کمتر دیده می‌شد 

مشاور خوب فرهنگ و ارزش های دینی مراجعش رو در نظر میگیره با در نظر گرفتن  اونها مشاوره میده مشاوره ازدواج معمولا ۴تا ۸ جلسه هم طول میکشه البته تعداد جلسات به موارد زیادی بستگی داره