2777
2789

حتی به استوری گزاشتن هم رجوع پیدا کرده

عکسی گرفتم که عالیه ولی نمیتونم استوری کنم چون ۱۰۰ نیست و مثلا ۷۰ هس و من نمیتونم بپذیرم اینو چون من باید همیشه ۱۰۰ باشم  هعیییی خداااا😭😭😭

همونطوری که مثلا حسودی بده، کمال‌گرایی هم به همون اندازه بده 

پس حتما حتما حتما به فکرش باش 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همینجوری پیش بری باید به روانشناس مراجعه کنی 

ببین هیچکس کامل نیست همه یه ایرادی دارن پس تو چرا می‌خوای ۱۰۰ باشی اونم به این شدت که روح و روان خودت هم بهم بریزه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اگر همینجوری پیش بری باید به روانشناس مراجعه کنی ببین هیچکس کامل نیست همه یه ایرادی دارن پس تو چرا م ...

دقیقااال الان روح و روانم رو بهم ریخته 

همش میخوام بی نقص باشم از قیافه گرفته تا درس خوندن و همه چییی

از وقتی اینستا دارم دقیقا اینطوری شدم لعنت بهششش😭

کاشکی چهره هاشون رو میدیدی. وااااقعا عاشق صورت خودت میشدی. من نیلو بهبودی رو یه بار دیدم از نزدیک وحححشتناک با عکساش فرق میکنه 

دقیقااال الان روح و روانم رو بهم ریخته همش میخوام بی نقص باشم از قیافه گرفته تا درس خوندن و همه چییی

هیچکس کامل نیست الان همه ی آدما رو که نگاه کنی هر کی یه نقصی داره پس بهتره آرام آرام رو خودت کار کنی نقاط قوتت رو تو ذهنت مرور کن به منفی ها کاری نداشته باش رو عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن حالتم خوب میشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)