2777
2789
من خیلی بی دقتی میکنم مخصوصا تو محاسبات، برای نهایی بخاطر همین 1.25 صدم از دست دادم یکجاچه توصیه ای ...

نمونه سوال زیاد من برای زیست شناسی شاید بیشتر از ۲۰ تا نمونه سوال حل کردم و تک تک رو بدون ذره ای ارفاغ تصحیح میکردم برای دروس محاسباتی هم صادقه از همین الان کتابای وزارتی مخصوصا برای فیزیک و ریاضی رو خوب بخون من کنکور دوم فقط با خوندن کتابای وزارتی ۲۴ درصد ریاضی رو بیشتر زدم اصلا از این مسئله قافل نشو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بی دقتی میکنم مخصوصا تو محاسبات، برای نهایی بخاطر همین 1.25 صدم از دست دادم یکجاچه توصیه ای ...

هیچ چاره ای بجز افزایش تمرکز و تمرین کردن نداره.باید مثلا وقتی امتحان میدی ۴ دور تموم سوالا و جوابایی ک دادی رو با دقت بخونی و چک کنی.دور واژه های کلیدی صورت سوالو هم خط بکش

چه رشته ای ؟ شروع کروی یه خوندن دهم یازدهم ؟

تجربی

اره از هفته دوم تیر شروع کردم از 5 ساعت الان رسوندم به 8/9 ساعت، با قلمچی پیش میرم یازدهم تا الان کامل پیش رفتم با قلمچی، دهم زیست و شیمی رو کامل پیش رفتم فیزیک دهم کامل نمیشه تابستون، ریاضی هم که بسته 1 و میخوندم ترکیبی از دهم و یازدهم مشخص میکنه...

اللهم عجل لولیک الفرج✨

هیچ چاره ای بجز افزایش تمرکز و تمرین کردن نداره.باید مثلا وقتی امتحان میدی ۴ دور تموم سوالا و جوابای ...

همین دیگههه

چک که میکنم فک میکنم درسته نمیدونم چرا انقد اعتماد به نفس دارم اونجا😑 (چون مطالب و واقعاااا بلدم ولی امان از بی دقتیی)

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اینایی ک من میگم بستگی ب اینکه چقدر پایت قویه و خیلی چیزای دیگ داره اما کلی میگم ک بقیه هم اگ خواستن استفاده کنن

واسه بخش سوالات اختیاری قلمچی ک میتونی فیزیک و شیمی دهم رو جواب بدی یا یازدهم رو، تو پاییز اون پایه رو در کنار دوازدهم جواب بده ک برات سخت تره و بیشتر باهاش مشکل داری و اون پایه ای رو ک راحت تره برات بزار تو زمستون جواب بده چون تو زمستون خیلی فشار کار میره بالا و همه ی معلما میخوان تند تند درسارو تموم کنن بخاطر اینکه بعد از عید خیلیا دیگ نمیرن مدرسه و اگ این موقع بخای پایه ای ک واست سخت تر بوده رو جواب بدی کارت خیلی سخت میشه

اینم یادت باشه ک جمع بندی خیلی مهمه 

اگ تو طول سال عالی پیش بری ولی اخرسر خوب جمع بندی نکنی هیچ فایده ای نداره و انگار هیچی درس نخوندی

ما خودمون چون اردیبهشت هم کنکور میدادیم بیشتر دانش اموزا از فروردین جمع بندی رو شروع میکردن ولی الان ک فقط کنکور تیر هست حتما از ی مشاور خیلی خوب کمک بگیر.من نمیتونم درباره جمع بندی زیاد کمکت کنم

واسه نهایی هم از همین الان بشین یکم یکم بخون از روی فرمول بیست و نکات خیلی مهم رو هایلایت کن یا زیرش خط بکش تا اخر سر فقط ی دور مرور کنی ن اینکه بخوای تازه کتابو باز کنی و کلی مطلبو یهو بخونی

واسه ی همه ی امتحانا بنظرم فرمول بیست نیاز نیست مثلا اگ درسنامه واسه دروس اختصاصیت میخونی دوباره فرمول بیست خوندن بیهودست فرمول بیست فقط واسه درسایی بدرد میخوره ک جزوه و درسنامه نخوندی قبلا واسش یا مثلا معلم درست حسابی تدریسش نکرده

بعضیا فرمول بیست رو کامل میخونن ولی از کتاب درسی غافل میشنو نمره خوبی نمیتونن بگیرن

بنظر من بهترین کار حل کردن ۷ ۸ دوره نهاییای اخیره ک دستت بیاد چ مدل جوابی باید ب سوالا بدی و اینکه متن کتاب رو باید خط ب خط حفظ کنی و هرچیزیم ک ب ذهنت رسید بنویسی جای جواب.خیلی وقتا سوال مبهمه و چند تا جواب میخوره بهش اینجور موقعا همه چیزایی ک ب ذهنت میرسه رو باید بنویسی

واسه نهایی هم از همین الان بشین یکم یکم بخون از روی فرمول بیست و نکات خیلی مهم رو هایلایت کن یا زیرش ...

خیلییی ممنون از راهنماییاتتت💕

ان‌شاا... موفق باشیی✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨