2777
2789

امروز تولدم بود من از چند ماه پیش بهش گفتم پو ل لازممم اگر میشه کادو تولد بهم ده تومن بده امروز هر چقدر منتظر واریزی بودم انجام نداد دست خالی اومد خونه من نارااااحت شدم شدید بعد رفت بیرون یه کیک بچگانه یه بادکنک خریده منم گفتم به هیچ عنوان لب نمیزنم به اون کیک بیجا کردی وقتی دلچرکین شدم خریدی الانم اومدم اتاق اونم تو پذیرایی خوابیده خیلی عصبی ام برم خونه بابامینا با اسنپ دارم میمیرم تا صبح تپش قلب میکشتمممم کادو اینا به کنار خر بودن این خیلی وقته ثابت شدست من رو اون ده تومنه حساب باز کرده بودم اخه بدهی دارم گفت پول نمیدم بهت همین کیک بستته گفتم ببر بزار سر قبرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲چرا کام خودتو و اونو تلخ کردی خب شاید نداشته تولدت هم مبارک گلی🩵

داره از رو عمد نداد میگه بزار از اموزشگاهی که بهشون سفته دادی بیان با دستبند ببرننت

وای خواهر  بنظرم یه حالت تهاجمی داشتی  ایکاش وقتی کیک و اینا گرف غرورش و خورد نمیکردی اخرشم بهش میگفتی پولو شاید بیشتر اثر داشت میدونم حق داری ناراحت شده باشی 

icy_floer

داره و نمیده؟

اره بابا از فروردین گفتم تو رو خدا هر سال که سنبل کردی تولدو امسال بهم پول بده علناااا الان برگشت گفت این کیک بستته گفتم ببر بزار سر قبرت 

اره بابا از فروردین گفتم تو رو خدا هر سال که سنبل کردی تولدو امسال بهم پول بده علناااا الان برگشت گف ...

نمیتونی از کسی قرض بگیری؟ اینجوری وقتی راضی نیستی اضلا رو ننداز بهش غرور ادمم حدی داره...

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

وااا یعنی باید هزینه هات رو بعنوان کادو تولد ازش بگیری؟

چقدر عجیب

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وقتی شما بدهی داری همسرت باید بده پولو . زندگی مشترکه دیگه 

اصلا نباید اسم تولد بیاری اون مسئلش جداست .کادو نمیخواد بده نده. بدهیتو باید بده

بگو ده تومن بدهی دارم بده برم پرداخت کنم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وقتی شما بدهی داری همسرت باید بده پولو . زندگی مشترکه دیگه اصلا نباید اسم تولد بیاری اون مسئلش جداست ...

بنظرم استارتر شل گرفته

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم