2777
2789
عنوان

داشتم با شوهرم میرقصیدم بابام دید

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 128 پست
😁😁😁🤌

اون شب می‌گفت باید بریم دکتر این حجم از سرخوشی طبیعی نیست الان که باردارم می‌گفت این بچه خودش دایم اون تو در حال رقص تو دیگه بیشتر نرقصونش  

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی تا الان صدای خندم انقد بلند نشده بوددد 😂😂🤣🤣🤣واااییی 🤦‍♀️🤣🤣خود منی یعنی، تو موقعیتی که ...

وای خداا🤣🤣🤣🤣

من یعنی اینقدرررر جدی رفتار میکنم که یکی ببینتم ابروم میرههههه همش تو خیالاتمم🤣🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج✨

خاطره من کمی مشابه شما ست ولی با قدرت تخریب بیشتر 

ترم های اول دانشگاه بودم از سرویس دانشگاه پیاده شدم و داشتم میرفتم سمت خونه کوچه خلوت و دم ظهر بود منم با خیال راحت داخل شیشه ماشین ها نگاه میکردم و برای خودم لبخند میزدم لبخند هاااااا و با خودم حرف میزدم ....نگو خواستگارم که توی دانشگاه منو دیده بود و تعقیبم کرده بود و خیلی هم آدم سنگین و متشخص ی بود داشته دنبال میدم ده و همه رو دیده 😂😂😂😂😭😭😭😭

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
روزا هم میرقصم

اینقدر فیلم های ترسناک دیدم از کسایی که جلو آیینه خودشان رو به نمایش میزاشتن دست خودشان نیست موجودات ماورایی وادارشان میکنن

رفتم چون هرگز ازم نخواستی بمونم😐💔✨️

😂😂😂شوهرم کلی بهم شاباش داد دلار می‌ریخت رو سرم

چقدم پولدار بوده 😂🤣

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خاطره من کمی مشابه شما ست ولی با قدرت تخریب بیشتر ترم های اول دانشگاه بودم از سرویس دانشگاه پیاده شد ...

اخرش چی شد ؟؟؟

نکنه الان شوهرته روبروت نشسته داره چای میخوره😂

اون شب می‌گفت باید بریم دکتر این حجم از سرخوشی طبیعی نیست الان که باردارم می‌گفت این بچه خودش دایم ا ...

ای جووون😍منم مث توام🤣دائما سرخوش😁🤌داداشم همیشه می‌گفت تو طبیعی نیستی😆