2777
2789

این چیزا ارزونه ولی مداوت و حوصله میخواد 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مداومت ب خرج بدم جاهاشون میره؟!

من اینو نشنیدم

خودم ابلیمو ریختم تو اسپری مطمئنم یادم میره هرروز بزنم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بنظرم حداقل دو ماه باید بزنی

چی داره تیرگی؟

ترک داره ببین من ۱۷ سالمه قدم ۱۷۰ وزنمم ۷۰ بود رسوندم۶۸ وقتی وزنم ۷۰ بود دیدم ترک پوستی دارم شروع کردم به لاغری بدتر شد آره نواحی پشتم تیرگی هم داره خیلی میزنه تا چشم من قرارع ازدواج کنم خیلی ناراحتم