2777
2789

من خیلی نیاز دارم مستقل شم از نظر مالی اما سرمایه ای هم برای شروع ندارم 

همش میگم چه کاری شروع کنم چه کنم 

یک بار میگم برم شنیون یک بار میگم من نمیتونم سخته و ....

باز یک بار میگم برم اکستنشن مژه میگم از مد میوفته سخته نمیتونیم 

یا میگم نمیشه کسی مشتری من نمیشه هزار یک فکر و خیال 

کیا مثل من بودن شروع کردن و تونستن 

بنظرتون موفق میشم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نیاز دارم مستقل شم ولی هیچ شغل یاسرمایه ای ندارم یه گوسی خوب هم ندارم باهاش کارکنم😔 باید لباس فرم های پسرم هم بخرم توی همش گیرافتادم شب روزم شده فکرذکر

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

یچیزی برو همیشه رو بورس باشه...

مثل رنگ مو ( اینو اگر شهر خیلی بزرگ هستی بزن چون جاهای کوچیک ادما کمتر رنگ میکنن)

کراتین هم خوبه..ناخن هم خوبه

میکاپ هم اگر حرفه ای یاد بگیری خیلی خوبه(‌جای خوبی باشی از نظرمنطقه)

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یچیزی برو همیشه رو بورس باشه...مثل رنگ مو ( اینو اگر شهر خیلی بزرگ هستی بزن چون جاهای کوچیک ادما کمت ...

حس میکنم نمیتونم عزیزم کسی پیش من نمیاد 

نظرت راجع به اکستنشن مژه چیه ؟

حس میکنم نمیتونم عزیزم کسی پیش من نمیاد نظرت راجع به اکستنشن مژه چیه ؟

در حال حاضر خوبه مثل ناخن... ولی ممکنه چهار پنج سال دیگه ترند نباشه و کسی نیاد

ولی رنگ مو و میکاپ حرفه ای عروس و میان...

اگر منطقه خوب بزنی و یکم پول خرج کنی برای تبلیغ رفته رفته بهتر میشه

یه سال اول مشتری کمتره..کارت خوب باشه و تبلیغات کنی میان..

من ی پیج میکاپ دیدم اسمش مونا میکاپ هست..

بشدتتتت طبیعی و نچرال درست میکنه عروسو و چقدرم طرفدار داره....سعی کن اینطوری یاد بگیری

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یعنی میتونم خوبه ؟

بخدا ما دختر داریم تو فامیلمون توشهرستانم هستیم میگه اگه روزی پنج میلیون کار نکنم یعنی زحماتم الکیه کلا۲۰ سالشه  تا حالا جایی کار میکرد الان خودش اکادمی کوتاهی موزده حدا اقل یک میلیون خرج سالنش کرده دستاش پر طلان