2777
2789
عنوان

خانما فردا شب عروسی دعوتیم همسرم میگه ماشین بابات رو بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 52 پست
اونام همه پراید دارن

بگو با ماشین خودمون بریم بهتره بگو ندید بدید که نیستیم فردا تو عروسی فامیلها میگن ماشین پدرزنش رو گرفته واقعا چطور روش میشه شوهرمن اونموقع هم که ماشین نداشتیم نمیگفت ماشین بابات رو بگیر الان که داریم که دیگه اصلا از الان جوری برخورد کن بفهمه فردا میگه برو پول قرض بگیر و فلان 

خدایا پناهم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام تیگو داره شوهرم پراید

بگو 

دوست ندارم کنار مردم ضعف نشون بدم و با وسیله دیگران برم عروسی 

با وسیله خودم برم راحت‌تر نشون میدم اعتماد ب نفس دارم و به داشته خودم راضی هستم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

حدس کلمه گوشیم نوشت مرسی ازتون نمی گیرم چون خدایی نکرده چیزی بشه ما اصلا نداریم که پولش رو بدیم

ارهسری دردنمیکنه دستمال مبند

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تیموری چیه ماشین باباته

منم ۶۹ هستم😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

من اوایل ازدواجم ماشین نداشتیم یه چند روزی ماشین بابام و گرفتیم حالا نگو بیمه بدنه نداره و شوهرم وقتی متوجهش شد خودش گفت اگه مثلا می‌برندش بیمه ام نداشت من باید چیکار میکردم!!! دیگه آخرین بار بود امانت گرفتیم.تو هم همین و بگو 

عه چ ماهی هستی شما

آبان

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من اوایل ازدواجم ماشین نداشتیم یه چند روزی ماشین بابام و گرفتیم حالا نگو بیمه بدنه نداره و شوهرم وقت ...

اصلا موندم می دونی شوهرم حواس جمع هم نیست جانی ام در خطرم حالا چه برسه مالی

من مردادم خوشبختم از اشناییت

پس تازه تولد داشتی.

همچنین.سلامت باشی