2777
2789

کاش میتونم کار کنم دستشو بگیرم

کاش اون رشته ای که دوست داشتو قبول میشدم

بابام سنش تقریبا زیاده همچنان همیشههه داره تلاش میکنه..

هیشکیو بجز ما نداره

نه خاهری نه برادری نه پدری مادری

فقط مامانمو داره و ما...هیچجوره ام میدونم ک زندگی اونجور ک میخواد نیست براش🥺🥺خیلی دلم واسش میسوزه امیدوارم خدا واقعا جواب تموم اینهمه زحمتا

اینهمه مهربونیاشو بلخره یروز بده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقد منی..

پدر من نصف زندگی‌شو به اشتباه گذروند میتونست توی وضعیت خیلی بهتری باشه بعضی وقتا خیلی ازش عصبانی میشم ولی بازم توی دنیا هیچکسی مثل من فکر نکنم دلش براش بسوزه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خداحفظشون کنه

البته همه باباها اینجور نیستن

بابای من اولا زحمت کش بود ولی داداشمو با اخلاقای بدش روانی کرد و ما روز عید ندیدیم چون همش دعوا و قهر بود

الانم رفته و قهر کرده و داره نقشه میکشه 

حالم ازش بهم میخوره

آخی سایشون روسرتونخدا حافظشون باشهیه کار نیمه وقت نمی تونید برید

وضعمون اونجور نیس ک حتما نیاز باشه کار کنم ولی انقد دلم میسوزه واسه مهربوانیاش و زحمتای خیلی زیادش دوس داشتم برم ولی خودشم دوس نداره میگه تو این سن نمیخوام اذیت شی

اگه دلت میخواد برو ولی بخاطر من اینکارو نکن