2777
2789
عنوان

دعا برای آشتی و رابطه خوب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 74 پست
ینی هردوتاشم بگم تا چهل روز حتما جواب میده درسته

بله گلم‌ ولی گناه را ترک کن‌ حتما شرطش ترک گناهه مخصوصا زبونی رابطه هم نباید باشه غیر شرعی چون هرنوع گناه باعث میشه ختم‌ اثر نکنه اگه شرطش رعایت بشه قطعا جواب میده بعصی ختم‌ میگیرن کنارش گناهم میکنن برا همین حاجت روا نمیشن مثل اینکه کسی که دکتر بش رژیم خاصی  میده رعایت نمیکنه فقط دارو خالی بخوره رژیم نگیره خوب نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مه انقد مهربونید خدا وشکر بابت انسان های خوبی مثل شما

عزیزم خودت مهربونی شما هم دختر مودب ومحترمی هستی خدا به قلب قشنگت نگاه کنه بخت عالی قسمتت کنه بختی که شما را غرق خوشی وخوشبختی کنه بحق شب عزیز

عزیزم خودت مهربونی شما هم دختر مودب ومحترمی هستی خدا به قلب قشنگت نگاه کنه بخت عالی قسمتت کنه بختی ک ...

واقعا چقدر شما خانم خوب و مهربونی هستین داشتین جواب کاربرا رو با حوصله میدادین هر بار با خوندن پیامهای شما حس خوبی ازتون گرفتم خدا ب اندازه دل مهربون و قلب بزرگتون بهتون سلامتی و ارامش بده♥️🫂

منم با عشقم ک قرار بود مهر عقد کنیم بحثمون شده از گفته هاتون استفادع میکنم و خیلی دعاتون میکنم شما هم لطفا با قلب بزرگتون واسم دعا کنید🥺♥️

جز اون کسیو ندارم متاسفانه مادر پدرمو تو سن کم از دست دادم همه ی امیدم کسی هست ک خدا ب صورت معجزه تو بدترین شرایط سرراهم گذاشت دعا کنید اشتی کنیم لطفا 🙏🏻😔

ایشالا ولی حالم انقد بده چن روزه فقط گریه میکنم دلم ارامش میخواد

نه گلم آرامش را تو وجود خدا وخودت جستجو کن گلم حال خوب دلت را وابسته هیچ آدمی نکن عزیزم وگرنه نمیتونی دومم بیاری بعدم از من به شما نصیحت هرگز نذار هیچ پسری بفهمه محتاج هستی پسرا جنبه ندارن حتی اگه از عشق وتنهایی اذیت شی بروز نده غرورت را حفظ کن متاسفانه بعصی پسرا جنبه ندارن تا بفهمن طاقچه بالا میذارن برا من پیش آمده همیشه با وقار باش واز خدا بخواه اگه قسمتت هست خودش با عزت احترام بیاد برا ازدواج نه با خواهش تمنا گلم با خدا حرف بزن حتی اگه نماز نمیخونی دلی با خدا حرف بزن چون اصل آرامش خداست بقیه آدما ابزارن منم بخاطر وابستگی زیاد عذاب کشیدم‌ ولی تجربه شد برام هرکس منو بخاد خودش باید تلاش کنه همیشه مرد باید بجنگه برا زن قانون آفرینش هست حال خوب دلت را به خدا گره بزن چون خدا همیشه همه جا هست ‌ولی آدما ممکنه نباشن عزیزم 

واقعا چقدر شما خانم خوب و مهربونی هستین داشتین جواب کاربرا رو با حوصله میدادین هر بار با خوندن پیامه ...

گلم‌ توصیه هام‌ را به اون کاربر بخون عزیزم خدا بهترین پدر مادرشماخواهد بود اگه مت کسی را در راستای محبت خدا قرار بدیم خدا اونو از ما میگیره میدونی چرا گلم چون خدا میخاد بنده هاش اول وهمیشه عاشق خودش باشن محبت وعشق ما به آدما باید بعد محبت خدا قرار بگیره یعنی اول عشق به خدا بعدعشق به بنده خدا ..منم چون چون عشق به بنده را بالاتر عشق به خدا قرار دادم خدا اونو ازم گرفت تا اول خدا را قرار بدم ..شما هم گلم‌ حال خوب دلت را به خدا گره بزن خدا اونقد مهربونه که ایشون را جایگزین پدرومادر فرستاده قطعا باز ایشون را بهت میده فقط زمانی که اول قلبت را از خدا از عشق خدا پر کنی بعداز عشق بنده خدا. خدا خوشبختت کنه گلم امیدوارم‌ خدا دلت را شاد کنه ولی همیشه تو همه مراحل آرامشت را از خدا بخواه یعنی اگه حال خوبت را به خدا پیوند بزنی هیج وقت غصه نمیخوری چون همیشه هست ولی بنده ممکنه گاهی نباشه ..همیشه با خدا حرف بزن خدا خیلی مهربونه خدا هرچی میخای میده کافیه فقط ازخودش طلب کنی حتی عشق به بنده باید برا خوشنودی خدا باشه