2777
2789
عنوان

شوهرم هرجا باشیم ولم میکنه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 135 پست
حس میکنم شوهرت اخلاقیات حساسی داره خیلیم مامانیه خیلیم قدر نشناسهحیف تو خواهر حیف بخدا همینه میگن قب ...

خیلی اذیت میکنه خیلیییی 

اینقدر شاد بودم الان قشنگ افسرده ام همش گریه می کنم .تازه جلوی مانان باباش هم وقتی این کارا رو میکنه میگن تقصیر شماست

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با دو تا بچه نشستم تو پارک نمیدونم چیکار کنم

زنگ بزن پدر مادر بیخود البته اگه فک میکنی تاثیر داره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اینقدز باهاش حرف زدم فایده ای نداره

پایه تربیت و اخلاق  اجتماعیش ضعیفه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خیر سرش ۴۶ سالشه چیزی هم بگی میگه من نمیخوام بچم بی شعور بار بیاد من نمیگم تذکر نده ولی اخه با فحش

کاملا حق با شماست

ولی میبینی اینجوریه تو عصبانیت بهش گیر نده، مثلا بلند نمیشدی بری

چون میبینی ک بدتر میکنه

خیلی اذیت میکنه خیلیییی اینقدر شاد بودم الان قشنگ افسرده ام همش گریه می کنم .تازه جلوی مانان باباش ه ...

الهییی🥹🥹🥹

خیلی ناراحت شدم برات انشالله مشکلت حل میشه و به آرامش می‌رسی 

شاید والدینش همین جوری باهاش رفتار کردن زشته عیبه مردم چی میگن برای بقیه گل و گلاب و جنتلمن برای خود ...

بقیه داداشاش خوبن 

البته مامانش خیلی کوچیکی سخت گیر بوده 

دقیقا اینقدر با بقیه خوبه فقط خون ما توی شیشه میکنه

کاملا حق با شماستولی میبینی اینجوریه تو عصبانیت بهش گیر نده، مثلا بلند نمیشدی بریچون میبینی ک بدتر م ...

اره عزیزم ۱۴ ساله فقط مدارا کردم ولی جدیدا نمیتونم

دیگه نمی کشم دیگه خسته ام😭

شاید از خودت یاد گرفته

یعنی چی از سر میز پاشدی

الان ک خودت اول شروع کردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد