2777
2789
عنوان

ترکا بیاید اینو معنی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 113 پست

فکر کنم منظورشون دختر بلند قد باشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همچین چیزیوایسا دوباره برم ببینم

باشه

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ببینید ترکا زبانشون متفاوته یعنی مثل عربی هستش عرب عراق با عربستان فرق داره مام همینیم مثلا من خودم یدونه مشکین شهری بود نمیدونستم بفهمم چی میگه فارسی حرف میزدیم  اونا به آذربایجان نزدیکه زبانشون ما به ترکیه خیلی فرق دارن بازم تو شهر ما یه کلمه تو شهر دیگه معنی دیگه ای داره

والا که نشنیدم تاحالا

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

ببینید ترکا زبانشون متفاوته یعنی مثل عربی هستش عرب عراق با عربستان فرق داره مام همینیم مثلا من خودم ...

کردیم همینطوره

اینو گفتم شاید کسی بدونه

رفتم نگاه کردم اوجقاز بود ، نمیدونی؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

این اولجاقز گفته

فکر کنم اشتباه نوشته منظورش دختر قد بلند

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃