2777
2789
چرا خب مگه چیکار میکنه شما پوستت چربه؟ چه کمکی کرده

چربی و آب اصلا دوتا چیز متفاوتن

اصلا شاید از بس پوستت بی آبه، چربی زیادی تولید میکنه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
از کجا بفهمم پوستم دهیتراته هست؟ اگه دهیدراته نبود استفاده نکنم؟

ن حتی اگ دهیدراته هم نبود باید استفاده کنی

نشونه های دهیدراته معموووولا ایناس: کدر بودن پوست، این ک وقتی صورتتو میشوری احساس کشیدگی میکنی ، جوش های زیرپوستی و.‌‌‌...

سرچ کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی و آب اصلا دوتا چیز متفاوتناصلا شاید از بس پوستت بی آبه، چربی زیادی تولید میکنه

آخه میترسم آبرسان بزنم پوشتم بدتر چربتر بشه . شنیدم آبرسان فقط باعث از دست نرفتم چربی میشه

آخه میترسم آبرسان بزنم پوشتم بدتر چربتر بشه . شنیدم آبرسان فقط باعث از دست نرفتم چربی میشه

😂😂

آبرسان وظیفش رطوبت رسانی ب پوسته. ن چرب کردن پوست

باید ابرسان مناسب پوستت بخری .

😂😂آبرسان وظیفش رطوبت رسانی ب پوسته. ن چرب کردن پوستباید ابرسان مناسب پوستت بخری .

نه چرب کردن . آبرسان چربی پوستو نگه میداره نمیدونم چطوری بگم . میگن اگه آبرسان بد باشه منافذ بسته میشن جوش میزنی و چرب میشه پوست

آره اتفاقا جوش های ریز زیر پوستی دارم . چه مارکی آبرسان بگیرم؟

مارکشو ک من نمیتونم بگم چی مناسبته و چی نیس

یا برو داروخانه، یا برو فیشیال ک بهت پیشنهاد بدن

ولی من پوستم چربه.مستعد جوشم هست. آبرسان سیمپل استفاده میکنم راضیم‌. ژوت هم استفاده می‌کردم خوب بود.

نوآکنه هم میگن خوبه. ولی من استفاده نکردم

بهترینش کلینیکه. ک خیییییلی گرونه

در کنار آبرسان شوینده مناسب پوستت هم باید بخری

نه چرب کردن . آبرسان چربی پوستو نگه میداره نمیدونم چطوری بگم . میگن اگه آبرسان بد باشه منافذ بسته می ...

اگه از کرم یا آبرسان سنگین و روغنی استفاده کنی (مخصوص پوست خشک)، منافذ پوستت بسته می‌شه

آبرسان مناسب باعث نمی‌شه پوستت چرب‌تر بشه، بلکه برعکس، با متعادل کردن رطوبت، جلوی تولید اضافه‌ی چربی رو هم می‌گیره.
پس انتخاب محصول خیلی مهمه؛ مشکل از نوع آبرسان پیش میاد، نه از خود آبرسان.