2777
2789
عنوان

خواهر پونزده سالم با یه پسره حرف میزنههه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه تو رو خدا نگو

والا

گوشی بگیری

تحقیر کنی

فحش بدید

دعوا کنید

کتکش بزنید 

در اخر حضوری میره حرف تون اینه زندانیش میکنید؟  مدرسه چی؟  بیرون شاید خریدی باشه کسی جز اون نباشه؟  اون چیکار میکنه سر خرید اینا پسره نزدیک باشه میره میبینتش حالا خدایی نکرده بلایی هم سرش بیاد باز نمیتونه بگه چون اعتماد به خوانوادش نداره حتی خواهرش نزدیک ترین ادمش

من همه جوره پایه بودن

ولی سر رلم که 13 ساله اینا بودم یک سال باهم بودیم بیرون اینا با مادر و اجیم بودیم

اخرش کات شد نزاشتن همو ببینیم

الان 16 سالمه دوستیم یک بار پنهونی دیدمش چون نمیزاشتن ببینمش حتی اکه میگفتم بهشون

با اینکه خوشم از دروغ نمیاد مجبور بودم بهشون میگفتم ممکن بود نزارن حتی برم پارک شک کنن

یا خدا

چرا همه ی هم سن های من رل و وس پسر و پارتنر و شوهر دارن می کنن و من فقط چسبیدم به درس احساس عقب ماندگی دارم می کنم کم کم😐😐💔💔💔

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من الانم باهاش حرف بزنم شنبه قراره برم خوابگاه تا یه ماه نمیبینمش‌ می ترسم باز بره سمتش

اگر قرار نیست دعوا بشه کتک بخوره یا چیزای از این دست به مادرت بگو

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
به مامانم بگم ؟تو گوشی با هم چت می کنن حس می کنم فقط در اون حده

ببین این کارو کنی دفه بعدی محافظه کار تر میشه

تازه اگه لوش بدی می‌ره تو رو هم لو میده به مامانت

سعی کن از در دوستی وارد شی

آخه الانم خودش نگفته خودم تو گوشیش دیدم نمیدونم چی کار کنمبه مامانمم‌ بگم میترسم بدجور دعواش کنه

بیین 

من خودم ۱۵ سالم که بود تو رابطه بودم الانم ازدواج کردم باهاش

دختر باید خودش عاقل باشه که ضربه نخوره یا تو میتونی پشتش باشی و آگاهانه نصیحتش کنی و کنترلش کنی

یه نکته خیلیییییی مهم که هست اینه که .

اگه بخوای دعواش کنی یا به مامانت بگی بدتر میکنه و این بار کارشو شدید تر انجام میده و بیشتر یاد میگیره شما رو بپیچونه یا مخفی کاری کنه و دروغ بگه پس از در دوستی وارد شو..

الان دختر پسرای امروزی متاسفانه اینجورین 

باید بهشون آگاهی داد همین 

پیرینسس🎀🤍

چند سالته ؟عزیزم الان چیزی نیس بزرگ شن میبینن‌ آیندشون خراب شده

من که تا حالا نداشتم خوشم نمیاد، همسن آبجیتم 

ولی دور و اطرافم دیدم رل زدن هیچیشون نشده. البته اگه وابسته بشه خیلی صدمه می بینه ولی واسه مسخره بازی چیزی نیست

🇬🇷🇬🇷

به مادرت نگو اگه بگی چیزی پیش بیاد بار بعدی از تو هم مخفی میکنه 

خودت باهاش حرف بزن بگو کارش خیلی اشتباهه

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب