2777
2789
عنوان

دوست پسرم تولد ی دختر رو تبریک گفته

124 بازدید | 16 پست

لطفا بخونید و بگید حق داشتم قهر و دعوا راه انداختم سر این موضوع؟

ی دختر باهاش تو ی بازی تو تگلرام رفیق بودن در حد سلام و احوال پرسی بعد این عادتشه کلا هرکیو یکم اشناییت باهاش داره سیو میکنه تا تو گپا بدونه کین اینا

بعد این دختر هم تولدش با دوست پسرم تو ی روز بوده واسه دوست پسرم نوتیف میره که امروز تولد فلانی بعدم بگم شب قبل این اتفاق دعوا شدید شد و مثلا کات کردم اینم دیده همزادشه رفته تبریک گفته به دختر بعدم گفته منم تو همین روز به دنیا اومدم

چند روز بعدش من اشتی کردم باهاشو اینا این دختر هم چند روز بعد تبریک تولدش براش لینک گپ فرستاده اینم رفته توش

بعد من بهش توپیدم گفتم چرا و اینطوری برگشت گفت فکر کنم این اصن دوست پسر داره

دختر واقعا دوست پسر داره الان واقعا واسم سواله چرا و از کجا دوست پسرم‌فهمیده این دوست پسر داره؟

مشکوکه تا وقتی قطع رابطه نکرده سرسنگین باقی بمون 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه چهار ساعت دعوا شدید بزور دختر رو بلاک کرد و از تو مخاطباش دراوردولی از تو اون گپ لفت نمیده

ببین من اگه جات بودم کاری میکردم جز پیوی خودم رو گوشیش نباشه بهش بگو وقتی باهام حرف میزنی نباید توی اون گپا باشی چند وقته باهاشی؟

ببین من اگه جات بودم کاری میکردم جز پیوی خودم رو گوشیش نباشه بهش بگو وقتی باهام حرف میزنی نباید توی ...

تو‌گپا هست ولی اصلا پیاماشونو چک نمیکنه و گپا براش مهم نیست

۴ ماه جدی شده رابطمون

خوب باید بپزیره کارش غلط بوده چرا باید دختر غریبرو سیو کنه اصلا

میگه میخوام بدونم کین اینا وقتی تو گروه ها چت میکنن البته بگم قبل رابطمون سیو کرده 

و با اسم بازیشم دختر رو سیو کرده