2777
2789

برا تولد برادر زاده هاش خودش رفته بود کادو گرفته بود منم از هفته پیش مداوما یاد اوری کردم گفتم شاید یادش نباشه بازم اومد نه کیک گرفته بود نه چیزی ساعت هفت دیده من خیلی ناراحتم میگه پاشو بریم یه کیک بگیرم گفتم گمشو بابا تو سرت بخوره کیک نیم کیلوییت الانم گمشده رفته بیرون ان شاالله برنگرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک چند سالت شد؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خیر نبینن نمیدونم چی تو اون مغز گوهشون میگذره اینکارا رو میکنن

تربیت ننهه های عقب موندشونههه درس عبرت شد برا تولدش گوهم نگیرم من کادو و کیک شام خوب براش میگرفتم از این به بعد زهر مار کادو میکنم براش

😃رفته بیرون ک برات کادو بخره انءشالله 

تولدت مبارک گلم انءشالله عمری با عزت داشته باشی وعاقبت بخیر باشی سلامتیت اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸شاید یادش رفته شاید پولش نداشته شاید تو بهر این چیزا نیست آقایون متفاوت هستن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
😃رفته بیرون ک برات کادو بخره انءشالله تولدت مبارک گلم انءشالله عمری با عزت داشته باشی وعاقبت بخیر ب ...

ممنون عزیزم بابت دعا قشنگت .

اما بره گمشه دیگه ارزشی نداره کادو تولد مگه به زور میگرن اگه واقعا به دلش بود خودش به فکر میبود