2777
2789

آره

الانم دعوتم نمیدونم برم نرم ولی اصلا دلم نمیخواد برم میزبان دوبار زنگم زد ک برم ولی مهمونا آدمایی هستن ک اعصابمو خرد میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

سال گذشته تولد بچه دوستمون بوده.خونه پدربزرگ بچه

باحضور عمه هاش😅فقط ماهم دعوت بودیم.یجور ناجوری بود،بنابراحترام رفتیم.فرهنگ پایینی داشتن.یجوری بودن

سختم بود اصلا

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

خ مادرش همیشه همینو میگم چون بشدت وراجه یعنی درحدمرگ وراجه و حسود

چقدر خوبه ۳ماهیه نرفتیم خونشون چون قهریم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بله

من اخلاقم اینه که بدون دعوت جایی نمیرم 

زمانی بنده خدایی ما را مهمان کردند با اصرار خودشون  

از ساعتی که ما نشستیم این گفت وای کمرم بس کار کردم 

وای دستم بس ظرف شستم  وای تا سبزی پاک کردم هلاک شدم 

تا یک لقمه شام داد ما 

من که مهمان داشته باشم نمیذارم اصلا کاری انجام بدند و  هیچ مهمانی از جام بلند نمیشم  اونجا رفتم آشپزخانه را تا دیر وقت  براش سابیدم  و با چه اشتباهی کردم دعوت ایشون را قبول کردم رفتم خونه  و همان شد آخرین رفت و آمد ما 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تو جشن تولد دوستم آب شنگولی اوردن😑😑😑😑

منم بچه مثبت هستم و گفتم حالم خوب نیست. اون ها گفتن اهان چون تا حالا نخوردی ممکنه غش کنی ظرفیت نداشته باشی😐😐😐😐😐

گفتم نه امشب یکم گیج میزنم این رو بخورم دیگه معلوم نیست چی میشه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

حالا خودت هم بگو چرا پشیمانی دیگه، من دوست دارم بدونم🥲 برا من خیلی پیش اومده، عروسی، مهمانی، مثلا صاحب خونه ، دعوت کرده نیومده سلام علیک کنه، بعد از نیم ساعت اومده...سفره رو زود جمع کرده ، اصلا نفهمیدیم چی خوردیم، غذا آنقدر کم بوده چند نفر یک ران مرغ خوردیم...اما در نهایت ازشون نرنجیدم، فکر کردم طرز فکر مون متفاوته😊

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
بلهمن اخلاقم اینه که بدون دعوت جایی نمیرم زمانی بنده خدایی ما را مهمان کردند با اصرار خودشون از ساع ...

این دیگه خیلی گشاد بوده با عرض پوزش

نمونه بارز ایشون خواهرم اینا رو دعوت کرده بود خدا شاهده سرسفره لقمه از گلوی خواهرم پایین نرفته اصلا قاشق رو اشتباهی میزد تو فک ودندونش اینقدر که زن و شوهری تو اعصاب بودن وقطع ارتباط دایمی کردن باهاشون

حالا خودت هم بگو چرا پشیمانی دیگه، من دوست دارم بدونم🥲 برا من خیلی پیش اومده، عروسی، مهمانی، مثلا ص ...

از امضات مشخص که چقدر با درک وشعور هستین

بهرام بیضایی از آشنایان دور ما هستن  

این دیگه خیلی گشاد بوده با عرض پوزشنمونه بارز ایشون خواهرم اینا رو دعوت کرده بود خدا شاهده سرسفره لق ...

👌بعضی ها اصلا آداب میزبان بودن را بلد نیستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
از امضات مشخص که چقدر با درک وشعور هستینبهرام بیضایی از آشنایان دور ما هستن

چقدر حس خوبیه اینجوری آزمون تعریف میکنید...خوش به سعادتون🥰 که از نزدیکان ایشون هستید..وقتی به بهرام بیضایی و عشقم بهش فکر میکنم، گریه ام میگیره به خدا..💔

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
چقدر حس خوبیه اینجوری آزمون تعریف میکنید...خوش به سعادتون🥰 که از نزدیکان ایشون هستید..وقتی به بهرام ...

قربون معرفتت 

درحقش بدی زیاد شد

کلا فامیل آروم وبدون حاشیه ای هستن کلا هنرمند و باهوش ومغز کل هستن ایشون که با دخترش ستاره رفتن آلمان اگه اشتباه نکنم آلمان 

بقیشون ایرانن آقای جمشیدجهانزاده پسرعمه بیضایی هستن یه پسرعموی دیگشون شوهرخواهر دومادمون هستن و اینطور آشنای دور ماهستن 

دختراشون کلا دکتر ومتخصص هستن