2777
2789
عنوان

این تاپیکو نترکونید لطفا بیایید

344 بازدید | 31 پست

بچه ها من معنی اصطلاحات سیاسی و زیاد نمی فهمم 

مثلا اینا 

حزب 

اصولگرا 

اصلاح طلب 

تحریم

برجام

و ... 

منظورم اینا نیست چجوری با واژه های این طوری بیشتر آشنا شم یه چیز جامع باشه همه اصلاحات توش باشه 

میشه اگه چیزی می دونید بگید ؟

و لطفا این تاپیکو نترکونید و به بحث نکشونید

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

والا ما نمیترکونیم نی نی یار میترکونه

بچه هام گزارش میزنن آخه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینترنت سرچ کنید دلیلی نداره اینجا تاپیک بزنید

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

تحریم یعنی محدود شدن زیاد در واردات و صادرات کالا به ایرانبرجام هم فک کنم فعال شدن مکانیسم ماشه یا ه ...

نه اینا رو میدونم اینا رو نگفتم دنبال یه مطلب که اصلاحات سیاسی همش توش باشه

نه اینا رو میدونم اینا رو نگفتم دنبال یه مطلب که اصلاحات سیاسی همش توش باشه

گوگل برهمین کاراس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو اینترنت سرچ کنید دلیلی نداره اینجا تاپیک بزنید

سرچ کردم هر جا یه سری اصلاحات هست می خوام جامع باشه پیدا نکردم گفتم شما چیزی میدونید

گوگل برهمین کاراس

واقعا ممنون نمی گفتید نمی دونستم 🙏

خوب هرچی بگیم میترکه اصلاح طلبا دنبال روابط با آمریکا وغرب هستن سالها با غرب مذاکره کردن برجام امضا شد به عده ای  گفتن تو برجام بندهایی هست که بضرر ایرانه اونها گفتن خیر چنین چیزی نیست الان معلوم شد که هست و البته ایران به تمام تعهداتش عمل کرد ولی آمریکا ازش خارج شد و اروپا هم هیچ کاری برای ایران نکرد و  ایرانو دارن تحت فشار قرار میدن تا هسته ای وموشکهاشو بده یا اون بندها اجرا بشه 

گوگل

ادامه اشم بخون پیدا نکردم